Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019: sanatate, bani si dragoste


740

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019: Citeste horoscopul saptamanii 21-27 Ianuarie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbecii învață să se tempereze, Taurii se simt tot mai motivați, iar Peștii devin tot mai puternici.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Berbec

Dacă poți călători, este perfect. Dacă nu, măcar poți fi turist în propriul oraș. Chiar dacă tu crezi că îl cunoști la perfecție, vei fi surprins să vezi câte lucruri nu știi. Îți trebuie însă concentrare. Uită că trăiești acolo. Vei începe o nouă relație de dragoste.

Nativii din zodia Berbec dau dovadă de multă maturitate în această săptămână. Ei arată că pot rezolva o problemă cu mult calm, în timp ce alții ar putea avea reacții mai puțin controlate. Berbecii învață să își stăpânească latura vulcanică.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Taur

Viața ta este una foarte intensă. Practic, trebuie să fii conștient că cineva apropiat ție nu îți împărtășește valorile. Este o perioadă ideală pentru tot felul de relații cu prieteni, colegi, parteneri, soți sau soții. Dacă ești în conflict cu cineva, următoarea perioadă este perfectă pentru a face pace.

Nativii din zodia Taur sunt plini de energii pozitive în această săptămână. În fiecare dimineață se trezesc cu gândul de a deveni mai buni și mai productivi, iar acest lucru reușește să fie transmis și persoanelor din jurul lor.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Gemeni

Amintește-ți să dormi mai mult. Va stimula conversațiile intelectuale și spiritul tău imaginativ. Relațiile cu colegii se vor îmbunătăți și vei rezolva dificultățile cu ceilalți. Te vei concentra pe aspectele practice ale relației. Vei primi o recompensă sau un premiu la lucru, iar sănătatea ta se va îmbunătăți.

Nativii din zodia Gemeni sunt nevoiți să asiste la discuții mai puțin plăcute în această săptămână. Ca fire rațională, ei trebuie să medieze conflictele din jurul lor, fără a se implica prea mult, însă. Nu este de preferat ca tocmai ei să ajungă subiectul acelor discuții.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Rac

Deoarece ești așa de preocupat să te organizezi, nu mai ai timp de nimic. Ești atent la detalii și îți dezvolți o tehnică foarte bună în ceea ce vrei să faci. Ești foarte romantic, deci această perioadă este plină de relaxare și distracție. Cauți tot felul de activități amuzante, cum ar fi dragostea sau evenimentele sportive.

Nativii din zodia Rac au nevoie de timp pentru ei înșiși. În ultimul timp, au acordat mai multă importanță problemelor celor din jur și au uitat de ceea ce îi apasă cu adevărat. Este necesar un timp pentru a reflecta asupra acestor lucruri.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Leu

Te bucuri de timpul petrecut alături de copii, pentru că te simți și tu, la rândul tău, din nou copil. Este firesc să vrei să petreci timp de calitate. Starea ta generală este una de liberate. Vrei să îți exprimi sentimentele și să arăți cine ești.

Nativii din zodia Leu aleg să trateze cu indiferență persoanele care îi deranjează în această perioadă. Ei știu că acesta este cel mai dur tratament pe care îl pot aplica și nu se sfiesc să o facă, indiferent cum ar putea părea în ochii celorlalți.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Fecioară

Vei avea parte de întâlniri familiale sau reparații minore prin casă. Ești înconjurat de toleranță și vorbești foarte ușor despre sentimentele tale în preajma altora. Acest lucru îți face viața socială foarte ocupată. Astfel descoperi câtă iubire este în jurul tău și apreciezi frumusețea din împrejurimi.

Nativii din zodia Fecioară sunt puși pe treabă în această săptămână. După o perioadă de relaxare, s-au adunat destul de multe lucruri de făcut însă nu este cazul să intre în panică. Motivația pe care o au îi va ajuta să ducă totul la bun sfârșit.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Balanță

Așteaptă-te la o perioadă plină de relații sociale. Vei fi foarte ocupat cu discuțiile, cumpărăturile și programările. Oricum, această stare îți va îmbunătăți abilitățile de a comunica și ușurința de a asculta oamenii. Investițiile făcute în această săptămână se dovedesc foarte profitabile.

Nativii din zodia Balanță sunt cuprinși de gânduri negative în această perioadă și chiar devin ușor paranoici. Lucrurile nu sunt așa rele precum par. Întotdeauna se va găsi o rezolvare, oricât de fără scăpare ar putea părea o situație.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Scorpion

Te simți frumos, echilibrat, șarmant și plin de bani. Ești perceput de ceilalți ca fiind frumos, fermecător și atractiv. Va fi foarte ușor să creezi impresie celor din jur. Te distrezi alături de ceilalți, de exemplu luați masa într-un restaurant.

Nativii din zodia Scorpion reușesc să clarifice anumite aspecte importante din viața lor în această săptămână. Primesc niște răspunsuri mult așteptate, care vor reuși să îi lumineze și să le ofere o nouă perspectivă de viitor.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Săgetător

Așteaptă-te la un miracol, pentru că tot felul de situații favorabile și oameni importanți vor fi atrași de tine. Ai putere de convingere, iar ceilalți îți aprobă opiniile. Va fi o perioadă ocupată, în special mintal, pentru că mintea ta va trece de la un subiect de interes la altul.

Nativii din zodia Săgetător sunt într-o continuă căutare a fericirii, fără a se gândi că aceasta se poate afla chiar în fața lor. Ideal ar fi nici să nu o caute. Lucrurile bune apar exact atunci când te aștepți mai puțin.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Capricorn

Ai tot timpul să te gândești ce îți dorești de la viitor. Îți place să faci planuri și să fii cineva important. Știi că dacă îți stabilești termene-limită pentru faptele pe care trebuie să le faci, vei reuși mult mai ușor să îți îndeplinești planurile. Un amic poate deveni partener sau un partener poate deveni amic.

Nativii din zodia Capricorn trebuie să aibă o mai mare grijă de sănătatea lor în această perioadă. Toată lumea din jur pare să fie răcită, nu trebuie să pornească cu gândul că ei sunt imuni, ci din contră. Trebuie să se protejeze pe cât posibil.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Vărsător

Atragi lucruri bune în jurul tău, în special cele care privesc cariera și viața profesională. Atragi favoruri pentru tine și oamenii importanți, în special pentru cei care te ajută să faci diverse lucruri. S-ar putea să te îndrăgostești de șeful tău.

Nativii din zodia Vărsător, prin felul lor pozitiv de a fi, reușesc să aducă buna dispoziție pe oriunde se duc. Cei dragi adoră să se afle în prezența lor și știu că atunci când au probleme, pot apela la ei pentru a se înveseli.

Horoscop saptamanal 21-27 Ianuarie 2019 Pești

Gândurile tale se îndreaptă spre călătorii, spre locuri minunate și necunoscute. Apreciezi lucrurile frumoase și arta. Relația ta cu persoana iubită se poate extinde pentru că vei vedea o nouă latură a lucrurilor. S-ar putea să întâlnești pe altcineva ciudat și diferit și să te îndrăgostești…

Deși au trecut prin multe momente dificile, nativii din zodia Pești sunt pregătiți să se ridice și să devină mai puternici în această perioadă. Sunt dominați de curaj și nu își doresc să mai lase persoanele toxice să intre în viața lor.

loading...