HomeNUTRITIE Cate calorii are un covrig | calorii covrigi

Cate calorii are un covrig | calorii covrigi

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 6,6K views 3 minute timp de citit
Cate calorii are un covrig

Cate calorii are un covrig cu seminte, susan sau mac? Atunci cand vrem sa aflam cate calorii are un covrig, este absolut necesar sa cunoastem in detaliu lista de ingrediente, mai ales ca exista destul de multe sortimente pe piata.

Cate calorii are un covrig

Covrigii au aceeasi compozitie ca si painea, iar aceasta este cunoscuta pentru aportul sau caloric destul de semnificativ. Cu toate ca, in linii mari, nu este greu sa ne dam seama cam cate calorii are un covrig, trebuie sa avem in vedere ca acest produs poate avea numeroase efecte asupra organismului nostru daca este consumat in mod frecvent.

Cate calorii are un covrig in functie de provenienta?

Daca vrem sa alegem calea cea mai sigura atunci cand vine vorba de consumarea unui covrig, ideal este ca acesta sa fi fost preparat in casa. Din pacate, aceasta metoda este si cea mai migaloasa, asa ca este important sa aflam cate calorii are un covrig in functie de provenienta acestuia:

  • Cate calorii are un covrig facut in casa? – Este un preparat simplu, usor de facut si foarte delicios. Pentru a afla cate calorii are un covrig facut in casa, este important ca ingredientele folosite sa fie cele de baza, fara alte adaosuri. In mod obisnuit, un covrig preparat cu ingrediente naturale ar trebui sa aiba in jur de 200 de calorii.
  • Cate calorii are un covrig de la patiserie? – Exista peste tot magazine mici care comercializeaza produse de panificatie, covrigii fiind vanduti la preturi foarte mici. Pentru a afla cate calorii are un covrig de la un astfel de magazin, trebuie sa ne asiguram ca produsul este proaspat si pastrat in conditii optime. In functie de gramaj, un astfel de covrig nu ar trebui sa depaseasca 230 de calorii.
  • Cate calorii are un covrig din supermarketuri? – In astfel de magazine se comercializeaza adesea covrigii uscati, acestia avand un termen de valabilitate mai mare. De regula, pentru a sti cate calorii are un covrig uscat, este indicat sa ne ghidam dupa data de fabricare, respectiv cea de expirare. Un astfel de produs poate avea pana la 260 de calorii.

Cate calorii are un covrig in functie de ingrediente?

  • Cate calorii are un covrig simplu? – Fie ca sunt facuti in casa, fie ca sunt cumparati din comert, covrigii simpli sunt foarte populari si alesi deseori pentru gustarile luate in graba. Acesta este motivul pentru care trebuie sa stim cate calorii are un covrig inainte de a-l consuma. In mod obisuit, un covrig simplu, de circa 75 de grame poate avea maximum 180 de calorii.
  • Cate calorii are un covrig cu sare, susan si mac? – Sunt deliciosi si foarte satiosi. Pentru a sti cate calorii are un covrig cu mac si sare, trebuie ca acesta sa fie cantarit in prealabil, valoarea optima fiind de 220 de calorii per suta de grame…
  • Cate calorii are un covrig cu alte arome? – In multe dintre magazinele care comercializeaza produse de panificatie au aparut sortimente noi de covrigi umpluti sau cu diverse arome. Cei cu ciocolata, cu diverse gemuri sau jeleuri, sunt la mare cautare. Un astfel de covrig poate avea chiar si 280 – 300 de calorii.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed