Home Numerologie Compatibilitate numerologică

Compatibilitate numerologică

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 3k views 6 minute timp de citit
Compatibilitate numerologica calcul

Această compatibilitate numerologică este parte a ştiinţei numită „numerologie”, iar cu ajutorul acesteia poți să afli dacă te completezi sau nu cu partenerul de viață.

Compatibilitate numerologica calcul

Te-ai gândit vreodată cât de importante sunt numerele în viața ta sau dacă poți afla compatibilitatea folosind numerele? Află că se poate, acest tip de compatibilitate se numește „compatibilitate numerologică” și, după cum sugerează și numele, aceasta se folosește de numerele destinului pe care le avem fiecare dintre noi.

Poți afla dacă există o bună compatibilitate numerologică urmând câțiva pași foarte simpli:

 1. Calculează numărul destinului tău și al partenerului de cuplu. Numărul destinului se calculează adunând cifrele din data nașterii.
 2. Calculează cifra numelui tău și a partenerului tău. Cifra numelui sau cifra sufletului se calculează adunând literele din numele după care sunteți cunoscut, fiecărei litere îi corespunde un anumit număr.
 3. Calculează suma numărului destinului și pe cea a numelui obținute din calculele de mai sus.

Pentru a înțelege mult mai bine pașii pe care trebuie să-i urmați, mai jos este un exemplu pentru a calcula ce tip de compatibilitate numerologică aveți.

Compatibilitate numerologica

Exemplu:

Nume partener 1: Ana.

Nume partener 2: Mihai.

Dată naștere partener 1: 12 iunie 1992.

Dată naștere partener 2: 11 aprilie 1991.

Pasul 1: Calcularea numărului destinului pentru Ana:

 1. 06. 1992

1+ 2+ 0+ 6+ 1+ 9+ 9+ 2= 30

3+ 0= 3

Așadar, numărul destinului pentru Ana este 3.

Pasul 2: Calcularea numărului destinului pentru Mihai:

 1. 04. 1991

1+ 1+ 0+ 4+ 1+ 9+ 9+ 1= 26

2+ 6= 8

Așadar, numărul destinului pentru Mihai este 8.

Pasul 3: Calcularea cifrei sufletului pentru Ana:

 • Litera A are corespondent cifra 1.
 • Litera N are corespondent cifra 5.
 • Litera A are corespondent cifra 1.

1+ 5+ 1= 7

Cifra sufletului Anei este 7.

Pasul 4: Calcularea cifrei sufletului pentru Mihai:

 • Litera M are corespondent cifra 1.
 • Litera I are corespondent cifra 7.
 • Litera H are corespondent cifra 9.
 • Litera A are corespondent cifra 1.
 • Litera I are corespondent cifra 7.

1+ 7+ 9+ 1+ 7= 25

2+ 5= 7

Cifra sufletului lui Mihai este 7.

Pasul 5: Calcularea celor două cifre ale sufletului obținute:

7+ 7=14

1+ 4= 5

Cifra pentru cuplu este 5.

Pasul 6: Calcularea sumei dintre cifra sufletului pentru cuplu și a celei a destinului (8+ 3= 11, 1+ 1=2 cifra destinului):

5+ 2=7

Pasul 7: Interpretarea cifrei:

Cei doi se potrivesc perfect, au interese comune, se înțeleg foarte bine și se admiră reciproc unul pe celălalt. Sunt buni ascultători și caută să aibă activități comune, așadar acest cuplu are o compatibilitate numerologică ideală.

Tabelul de mai jos te va ajuta în a calcula compatibilitatea numerologică.

1-2
20+2
3-10+2
40+20-2
5-10+2-1+2
6+1+2000+2
70-20+20-2+2
8-20-10-2+10-2
9-20+10-2-1+2-2+2
123456789

Acest tabel, care oferă informații de mare ajutor în cazul în care vei dori să calculezi buna compatibilitate numerologică a cuplului din care faci parte, se citeşte exact ca axa xOy; de exemplu, pentru cifrele 7 și 7 buna compatibilitate numerologică este redată de cifra +2, iar pentru cifrele 5 și 2 compatibilitatea numerologică va fi dată de cifra 0.

Află ce însemna cele patru numere din tabelul de mai sus pentru a putea interpreta corect buna compatibilitate numerologică. Așadar fiecare dintre cele patru numere are o semnificație aparte, astfel:

 • Cifra -2: persoanele la care din suma cele două calcule (numărul destinului și cifra sufletului) realizate anterior va ieși numărul -2, nu au o compatibilitate numerologică potrivită, deoarece aceste persoane au personalități opuse. Chiar dacă aceste persoane vor încerca să aibă o relație pe cât posibil stabilă, nu vor avea șanse foarte mari de reușită, deoarece au idei contradictorii, atât dorințele cât și viziunile lor pentru viitor sunt total opuse.
 • Fiecare dintre aceștia își dorește să preia frâiele situației, astfel că numărul -2 nu le poate oferi prea multe șanse de reușită pe planul sentimental, iar această compatibilitate numerologică este inadecvată.
 • Cifra -1: persoanele a căror sumă obținută din cele două calcule obținute anterior (și anume din calculul numărului destinului și calculul cifrei sufletului) este numărul -1 au o compatibilitate numerologică perfectă; cei doi parteneri se potrivesc perfect, chiar dacă odată cu trecerea timpului unul dintre parteneri s-ar putea să simtă că rămâne în urmă și să i se pară că partenerul său de viață accelerează lucrurile, tot ceea ce trebuie să facă în astfel de situații este să aibă răbdare și să ia lucrurile încet, încet.
 • Așadar, cei care au cifra -1 în calculul pentru compatibilitate numerologică vor avea de întâmpinat mici dificultăți în relația de cuplu.
 • Cifra 0: persoanele care au cifra 0 ca rezultat al sumei celor două calcule obținute anterior au o compatibilitate numerologică excelentă, deoarece aceste persoane se pun foarte rapid de acord în ceea ce privește hotărârea unor anumite situații.
 • Cei doi parteneri se înțeleg foarte bine unul pe celălalt, au interese comune, de asemenea, caută să aibă cât mai multe activități împreună și totodată au planuri către viitor. Au o compatibilitate numerologică ideală pentru a realiza relația stabilă la care visează amândoi.
 • Cifra +1: persoanele care au cifra +1 obținută în din suma celor două calcule obținute anterior au o compatibilitate numerologică ideală. Acești parteneri se înțeleg foarte bine, se admiră reciproc și totodată se susțin foarte mult unul pe celălalt.
 • Aceste persoane își fac împreună planuri de viitor, iubindu-se necondiționat și dedicându-se totodată total una alteia, simțindu-se excelent una în preajma celeilalte.
 • Cifra +2: persoanele care au cifra +2 obținută din suma celor două calcule obținute anterior au o compatibilitate numerologică foarte bună; acest cuplu nu va intra niciodată în monotonie sau în rutina de zi cu zi. Partenerii se iubesc necondiționat, au interese, lucruri comune și caută să exceleze împreună pe planul profesional.
 • Aceste persoane se înțeleg excelent, se respectă și se admiră reciproc. Relația celor doi se bazează pe înțelegere și sinceritate.

Pentru a calcula buna compatibilitate numerologică se poate calcula doar suma dintre cele două numere ale destinului obținute pentru fiecare partener în parte, folosindu-se tabelul de mai sus. Pentru a exemplifica cele spuse, vom lua exemplul de mai sus:

Pasul 1: Calcularea numărului destinului pentru Ana:

 1. 06. 1992

1+ 2+ 0+ 6+ 1+ 9+ 9+ 2= 30

3+ 0= 3

Așadar, numărul destinului pentru Ana este 3.

Pasul 2: Calcularea numărului destinului pentru Mihai:

 1. 04. 1991

1+ 1+ 0+ 4+ 1+ 9+ 9+ 1= 26

2+ 6= 8

Așadar, numărul destinului pentru Mihai este 8.

Avem, astfel, două numere ale destinului, 3 și 8, suma celor două numere este 11, iar acest număr se va simplifica prin adunarea celor două cifre componente ale acestuia, 1+ 1=2.

Numărul obținut se va regăsi în tabelul de mai sus pe liniile galben închis. Se va citit ca în sistemul de axe xOy și va arăta astfel:

1-2
20+2
3-10+2
40+20-2
5-10+2-1+2
6+1+2000+2
70-20+20-2+2
8-20-10-2+10-2
9-20+10-2-1+2-2+2
123456789

Numărul colorat cu roșu reprezintă numărul destinului pentru această relație, așadar compatibilitatea numerologică este redată de numărul +2…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies