HomeHoroscop Sfatul zilei 15 Decembrie 2017: nimeni nu te va ajuta mai mult decat tu insati

Sfatul zilei 15 Decembrie 2017: nimeni nu te va ajuta mai mult decat tu insati

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Sfatul-zilei-15-Decembrie.jpg

Sfatul zilei 15 Decembrie 2017: Nimeni nu te va ajuta mai mult decât tu însăți! Să nu-ți fii cel mai mare dușman, ci cel mai bun prieten!

Sfatul zilei 15 Decembrie pentru Berbec

-nu-ți mai consuma energia pentru lucruri inutile, ci concentrează-te asupra lucrurilor care îți pot influența pozitiv viața.

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Taur

-slăbiciunile tale sunt cunoscute de ceilalți și totuși ei nu ezită să te calce pe nervi. Nu trebuie să te plângi, ci bucură-te că îi ai aproape!

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Gemeni

-stresul îți va aduce probleme de sănătate care pot fi grave. Ai nevoie de o pauză, nu lua în seamă răutățile, ci urmărește-ți propriul interes. Nimeni nu este mai în măsură decât tine pentru a-ți menaja viața în modul cel mai plăcut.

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Rac

-stabilitatea emoțională are o importanță deosebită în ceea ce te privește. Renunță la egoism, fii mai sociabil și ajută-i pe ceilalți!

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Leu

-comunică mai bine cu ceilalți, fă schimb de impresii. Comunicând, poți fi martorul unor lecții de viață care îți vor servi la a te feri de probleme. Învață din greșelile altora, pentru a nu fi nevoit să le faci și tu.

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Fecioară

-ai încredere în tine! Luptă până la capăt pentru ce îți dorești și să ai grijă mare la partea financiară! Ești nevoit să cheltui bani atât pentru nevoile tale ,cât și pentru ale celorlalți.

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Balanță

-partenerul de viață este dispus să facă unele sacrificii doar pentru a petrece timp alături de nativul din Balanță. Problema este însă la acest nativ, care nu are suficient timp nici măcar pentru a se relaxa. Organizează-te și fă-ți timp pentru partenerul tău!

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Scorpion

-reflectează asupra deciziilor care aparent sunt greșite. Intuiția îți poate fi prieten in aceste momente, poți obține rezultate frumoase. Ai însă atenție la cei din jur, să nu îi afecteze direct alegerile tale.

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Săgetător

-nu îți aparține totul, așa că renunță la tendința de a acapara tot din jurul tău! Ești într-un conflict continuu cu nedreptatea, însă nu faci nimic să schimbi ceea ce te neliniștește.

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Capricorn

-ești afectat de ceea ce li se întâmplă celor din jur. Nu ai un motiv anume, dar simți că ești singur, cu toate că ești înconjurat de prieteni. Distrage-ți atenția prin activități care îți aduc zâmbetul pe buze!

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Vărsător

-dă startul petrecerii! Fii în centrul atenției și îndrăznește să spui ceea ce gândești! Din tot ceea ce ți se întâmplă poți învăța, pentru a nu repeta aceleași greșeli…

Sfatul zilnic 15 Decembrie pentru Pești

-ai nevoie de o gura de aer proaspăt! Relaxează-te, desprinde-te de cotidian și acordă-ți timpul necesar. Îți vei însănătoșii atât psihicul, cât și sufletul!

Citeste si horoscopul zilei pentru 15 Decembrie

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed