Zodiacul Chinezesc 2020 – Horoscop Chinezesc 2020

Share

Aşa cum spune Zodiacul Chinezesc 2020, anul 2020 este unul plin de noroc, în care veştile bune vor bate necontenit la uşă, iar bucuriile vor sta la orice colţ.

Nu este exclus să apară eventuale neplăceri sau situaţii care ne vor da bătăi de cap, însă cu puţină muncă acestea pot fi evitate. Vor fi experimentate situaţii diferite, cu suişuri şi coborâşuri, iar planul sentimental va fi cel care, uneori, ne va face să mai gustam şi din tristeţe. Anul care urmează, va fi unul într-o continuă mişcare, cu diverse schimbări ce vor avea loc în vieţile noastre, de aceea va fi important să încercăm să stăm cât mai departe de situaţiile care ne convin mai puţin şi să ne străduim să fim mai buni şi mai iertători.

Zodiacul Chinezesc 2020 spune că nativii Dragoni deţin secretele succesului şi vor avea parte de un an strălucit, nativii Mistreţi au parte de schimbări, atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental, iar nativii Tigri vor întâlni marea iubire cât de curând.

Zodiac Chinezesc 2020

Zodiac Chinezesc 2020 – Şobolan

În noul an, nativii Şobolani se vor axa mai ales pe carieră, deoarece urmăresc să se dezvolte cât mai mult şi să evolueze. Au o dorinţă extraordinară de a-şi găsi calea şi nu se vor renunţa la drumul ales. Vor avea parte de numeroase idei inovatoare, decizii greu de luat ce le pot schimba viitorul.

Pe plan profesional şi financiar. Anul 2020 va fi unul plin de roade, care îi vor bucura pe cei născuţi sub semnul aceste zodii. Profitul va fi unul foarte mare, deoarece vor exista anumite încasări din surse neştiute până atunci. Relaţia cu partenerul de viaţa va fi una reuşită, pentru că acesta va face orice îi stă în putinţă pentru a te vedea fericită şi mulţumită.

Zodiac Chinezesc 2020 – Bou

În anul 2020, pentru nativii născuți sub semnul Boului, se anunță o perioadă în care vor avea loc schimbări în ceea ce privește propria persoană. Aceste lucruri se vor reflecta în viața personală și în planul carierei și vor aduce foarte multe beneficii.

Recompensele nu vor întârzia să apară și toate eforturile vor fi răsplătite pentru mărire de salariu. Există posibilitatea unui pas foarte mare şi anume acela de a fi cerută în căsătorie, iar venirea pe lume a unui nou membru vă va umple inimile de bucurie. În ceea ce privește sănătatea nativul Bou ar trebui să acorde mai multă atenție afecțiunilor pe care le are.

Zodiac Chinezesc 2020  – Tigru

În anul care urmează Tigrii vor întâlni marea iubire. Primele luni ale anului vor fi încărcate de pasiune și de dragoste, de foarte multe atenție din partea partenerului de viață. Nativii Tigri sunt foarte ambițioși și își doresc să se autodepășească în lunile care urmează. Vor apărea foarte multe provocări în ceea ce privește viața profesională dar nimic nu îi poate opri din drumul lor. Segmentul financiar se va stabili În sfârșit iar starea de sănătate se va îmbunătăți pe zi ce trece.

Zodiac Chinezesc 2020 – Iepure

Pentru Iepuri, anul 2020 vine cu schimbări în ceea ce priveşte stilul de viaţă. Deoarece anul care tocmai a trecut a fost caracterizat de un sedentarism profund, anul aceste nimic nu poate sta între nativii Iepuri şi un corp de invidiat. Se pare ca o consultaţie la nutriţionist va fi chiar indicată iar regimul dat de acesta va pune câteva probleme. Toţi banii strânşi se vor duce pe abonamente la sală şi pe mâncare sănătoasă.

Zodiac Chinezesc 2020 – Dragon

Dragonii reprezintă puterea şi vor deţine secretele succesului în anul care va urma. Vor da lovitura pe plan profesional deoarece vor reuşi să se angajeze pe un post râvnit de toată lumea iar situaţia financiară va fi mai bună ca niciodată. Pe plan sentimental, însă, nativii Dragoni nu stau la fel de bine şi nu au reuşit să descopere încă secretul fericirii. Sfârşitul acestui an poate fi presărat cu surprize şi nu se ştie ce poate rezerva în acest sens.

Zodiac Chinezesc 2020 – Şarpe

Nativii născuţi sub semnul Şarpelui vor avea un început de an plin de responsabilităţi şi de sarcini care vor trebui îndeplinite. Toată munca de la birou va fi lăsată pe umerii lor şi va fi nevoie să se descurce în situaţii critic şi tensionate. Pe plan sentimental, Şerpii au parte de o dezamăgire profundă, fiind trădaţi de persoana iubită iar supărările se vor reflecta în starea de sănătate a acestora. Segmentul financiar este cel care se află într-un echilibru permanent.

Zodiac Chinezesc 2020 – Cal

Nativul Cal va resimţi foarte bine creşterea salarială pe care a primit-o la sfârşitul anului trecut iar asta îi va permite să meargă în vacanţa mult visată şi să viziteze cât mai multe locuri impresionante. Alături de persoana iubită, va trăi clipe de vis iar dragostea lor va creşte mai mult şi îi va aduce mai aproape de o nouă decizie importantă din viaţa lor.

Zodiac Chinezesc 2020 – Oaie

Pentru nativi născuţi sub semnul Oii, anul 2020 este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere şi pentru a investi împreună cu partenerul de viaţă. Se anunţă o perioadă dificilă, cum este orice început, dar cu ambiţie şi cu multă muncă, vor reuşi să depăşească barierele întâlnite. Pe plan financiar aceştia stau foarte bine iar profitul nu va întârzia să apară. Sănătatea nu este punctul lor forte, dar cu ceva tratament totul va fi sub control.

Zodiac Chinezesc 2020 – Maimuţă

Nativul Maimuţă riscă să piardă în noul an câteva sume importante de bani. Ar fi bine să renunţe la pasiunea pentru jocurile de noroc şi să încerce să accepte un partener de viaţă. Cu ajutorul dragostei, cei născuţi sub semnul Maimuţei vor reuşi să se pună pe picioare, să găsească o motivaţie pentru a fi mai buni.

Zodiac Chinezesc 2020 – Cocoş

Anul 2020 vine, pentru cei care se află sub semnul Cocoşului, cu o dorinţă foarte mare de dezvoltare personală. Câteva cunoştinţe îţi vor face cadou cărţi pe care să le citeşti şi care te vor ajuta în parcurgerea acestui drum. De asemenea, va fi un an în care vei dori să îţi îmbunătăţeşti şi stilul de viaţă, pentru a avea si o sănătate de invidiat. Dragostea va rămâne pe locul doi.

Zodiac Chinezesc 2020 – Câine

Pentru nativul Câine, anul 2020 este plin de schimbări şi de decizii radicale. Printre acestea, se pot număra şi câteva schimbări referitoare la look. Ar fi bine ca hotărârile luate să fie gândite mult timp înainte, pentru a nu avea regrete mai târziu. Situaţia financiară îţi permite să nu te grăbeşti, iar sănătatea este un punct care te ajută la îndeplinirea cu succes a tuturor lucrurilor.

Zodiac Chinezesc 2020 – Mistreţ

Este un an ideal pentru ca Mistreţii să îţi schimbe locul de muncă. Domeniul în care activezi este unul pe placul tău, dar situaţie financiară te nemulţumeşte pentru că mărirea de salariu întârzie să apară. În ceea ce priveşte dragostea, ar fi bine să faci o schimbare şi să pleci dintr-un loc daca nu te mai simţi iubită şi apreciată.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news