HomeMesaje si SMS-uri Mesaje dureroase de despartire

Mesaje dureroase de despartire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views 3 minute timp de citit

In mod normal, aceasta sectiune, a mesajelor de despartire, nici nu ar trebui sa se regaseasca pe motoarele de cautare, dar, avand in vedere ca traim in era vitezei, oamenii se despart prin mesaje, apeluri telefonice, pe twitter, email sau facebook. Imbarbateaza-te si ia-ti inima in dinti sa mergi la ea/ el, sa o/ il privesti in ochi si sa-i spui daca trebuie sa va despartiti.

Chiar daca pare descurajator, fa-o pentru ca este cel mai drept lucru si in acest mod trebuie facut. Este posibil ca acesta sa fie unul dintre cele mai dureroase lucruri oe care ai fost nevoit sa faci pana acum. Insa, daca nu ai curajul si tot vrei ca relatia ta sa aiba un final propriu, am intocmit o lista a celor mai “reusite” mesaje de despartire.

Justificarea

“In timp ce tu incerci sa-ti justifici actiunile, ca si cum ar fi fost niste minciuni nevinovate, eu vreau doar sa-ti iau mana, sa o duc la pieptul meu si sa simti felul in care inima mea plange; tu ai facut asta. Niciodata nu te-ai deranjat sa-mi simti durerea si sa-mi stergi lacrimile de pe fata, iar acum nu am de ales, decat sa merg mai departe si sa-ti spun adio.”

Negarea

“Stii foarte bine ca mi se rupe inima cand stiu ca trebuie sa ma despart de tine si de amintirile noastre, care nu mai sunt ale noastre. Acum e doar tu, doar eu. Inca nu pot sa realizez si cred ca va trece o buna perioada peste mine, pentru a nu te mai vedea mereu la bratul meu; poate ca dragostea noastra nu a fost asa de buna pentru a fi adevarata, asa cum ai spus tu insa eu nu pot realiza.”

Minciuni

“Lucrurile dintre noi doi n-ar fi ajuns niciodata in acest punct daca tu n-ai fi continuat sa ma ataci cu minciunile tale, in fiecare zi. Nu mai pot face nimic, chiar daca stiu ca acum ma iubesti mai mult decat oricand. Este vina ta. Adio.”

Incredere

“Inca te iubesc, nu o sa spun ca nu e asa. Dar mi-ai inselat increderea, putin cate putin. Lucrurile intre noi ar fi continuat sa fie din bune, foarte bune, daca te-ai fi oprit doar ca sa nu ma mai ranesti. Tot ce trebuia sa faci era sa stai si sa-mi auzi inima cum plange. Eram un cuplu perfect, fara griji si foarte fericiti. Este pacat ca n-ai mai putut sa vezi frumusetea din acea iubire.“

Pretindeai

“Puteai sa fii onest in loc sa pretinzi ca ma iubesti si sa ma minti. Prin aceasta despartire, ii redau inimii tale libertatea. In timp ce tu ai bagat un cutit in a mea, durerea va trebui sa merite, deoarece nu m-ai iubit, inca din prima secunda.”

Gelozie

“Da, ma despart de tine, sunt sigur/a ca esti uimit/a sa auzi asta, dar ma despart de tine deoarece inima mea, in tot acest timp, a fost mult prea ocupata sa danseze pe ritmurile iubirii, in timp ce a ta nu facea nimic altceva decat sa-i strice ploile, sa stea intr-un colt al furiei si geloziei. Nu pot avea o asemenea viata, nu pot avea o viata cu tine…”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed