HomeHoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 4-10 Iulie

Zodiacul chinezesc săptămânal 4-10 Iulie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 923 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Zodiacul-chinezesc-săptămânal-4-10-Iulie.jpg

Șobolan

Ar fi cazul să acorzi mai multă atenție stării tale de sănătate, deoarece ai cam ignorat acest aspect în ultima perioadă. Chiar dacă te lovești de mici situații incomode sau puțin mai solicitante, nu trebuie să te preocupi așa tare, ai mereu pe cineva alături de tine care să te sprijine.

Bivol

Viața ta este puțin cam „dezordonată” în ultima perioadă, ar fi bine să te concentrezi puțin din acest punct de vedere și să faci ordine. Unele lucruri nu sunt tocmai în locul potrivit și ar trebui să vezi ce poți face în această privință.

Tigru

Nu te suprasolicita și nu încerca să faci mai multe lucruri în același timp. Dacă nu reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus într-o zi, poți amâna și să te ocupi și în alte zile.

Iepure

Dacă vrei să cheltui o anumită sumă de bani pe ceva anume, ar fi bine să te gândești de două ori. În ultima perioadă ai cheltuit destul e aiurea banii și ai regretat ulterior. Încearcă să înveți din propriile greșeli și nu le mai repeta!

Dragon

Ești confuză în ceea ce privește starea ta amoroasă. Nu știi dacă este bine să te implici și mai mult în relația pe care deja o ai, sau dacă ar fi bine să renunți la ea și să te concentrezi un timp pe tine și pe ceea ce vrei pentru viitorul tău.

Șarpe

Din răsputeri încerci să faci față obstacolelor financiare care se ivesc pe parcursul acestei săptămâni, dar se pare că o persoană dragă îți sare în ajutor. Și tu la rândul tău ai fost alături de ea, și se pare că vrea să te răsplătească pentru acest lucru.

Cal

Ești victima unei crize de timp și vrei să te împarți în mai multe locuri deodată. Dacă nu reușești să ajungi undeva, poți oricând să ceri cuiva să meargă în locul tău atât timp cât nu este nevoie de o semnătură personală.

Oaie

Este posibil să descoperi o iubire secretă pe care ți-o poartă cineva cunoscut. Nu te-ai fi așteptat la asta, însă nici nu pari a fi „dezgustată” de acest lucru și vei încerca să-i dai de înțeles persoanei respective acest fapt.

Maimuță

Răbdarea ta va fi pusă serios la încercare. Unii o vor face doar ca să se joace cu nervii tăi, iar alții chiar vor să vadă cum faci față situațiilor stresante. Indiferent de care dintre cazuri este vorba, încearcă să rămâi calmă și avansează pas cu pas, nu dintr-o singură săritură.

Cocoș

Vei atrage unele persoane de partea ta pe parcursul unor discuții foarte aprinse și unde vor fi prezentate multe opinii în contradictoriu. Se pare că ai o putere de influențare destul de mare și ar fi bine să profiți mai des de acest lucru.

Câine

Începi săptămâna în forță și ești omniprezentă la locul de muncă. Oriunde se dezbate un subiect interesant, hop și tu. Vrei să ieși în evidență cu ajutorul ideilor mărețe pe care le ai și nu mai vrei să amâni acest lucru nicio secundă.

Porc

Ești pusă în fața luării unor decizii radicale. Dacă te simți instabilă din punct de vedere emoțional ar fi bine să obții o amânare din acest punct de vedere, altfel este posibil să ai parte de unele pierderi pe care nu ți le permiți.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed