HomeHoroscopZodiac egiptean Zodia Horus din zodiacul Egiptean

Zodia Horus din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Zodia-Horus-din-zodiacul-Egiptean.jpg

Zodia Horus din zodiacul Egiptean ne dezvaluie diferite trasaturi si caracteristici ale persoanelor nascute intre 14-28 iulie, 23-27 septembrie si 03-17 octombrie. Vechii egipteni considerau ca exista o legatura stransa intre fenomene ale naturii si intre felul de a fi al oamenilor. Totodata, acestia s-au raportat la zeitati pentru a face unele legaturi.

Ce calitati si ce defecte au persoanele nascute sub acest semn zodiacal urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol. De asemenea, exista anumite sfaturi pe care astrologii le-au considerat a fi necesare pentru acesti oameni.

Calitati:
•    Determinarea este cuvantul care defineste persoanele nascute sub semnul zodiacal Horus din zodiacul Egiptean. Aceste persoane, deosebit de perseverente, incearca sa isi faca drumul in viata placut, prin puterea proprie. Nu vor uita de unde au plecat si mereu vor arata recunostinta persoanelor care le-au fost alaturi pe parcurs.
•    Nativii acestui semn zodiacal dau dovada de o inteligenta debordanta si niciodata nu se vor lasa inselati. Nu intra in jocuri mintale cu persoane mediocre si incearca sa se inconjoare doar oameni care isi doresc dezvoltarea personala atat de intens ca si ei.
•    Ajungand in spatiul amoros, persoanele nascute sub semnul zodiacal Horus din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi dependente de a fi implicate intr-o relatie. Se poate spune ca le este frica de singuratate si, deseori, se pot implica in relatii tocmai din cauza acestei temeri.
•    In momentul in care pasesc intr-o incapere, nativii acestui semn zodiacal vor iesi mereu in evidenta prin spiritul lor inconfundabil. Se poate spune ca ofera tuturor o senzatie de superioritate. Cu toate ca acesti nativi par inabordabili, acestia sunt persoane sensibile.
•    Nativii acestia vor fi mereu in cautarea propriei chemari interioare. Se poate spune ca, de cele mai multe ori, persoanele nascute sub semnul zodiacal Horus din zodiacul Egiptean isi vor consuma viata intru descoperirea sinelui. Acest lucru este intr-adevar benefic, insa extraordinar de complicat, intrucat noua, oamenilor, ne-a fost permisa cunoasterea intr-o anumita masura.

Defecte:
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Horus din zodiacul Egiptean pot fi arogante si uneori alunga oamenii din jurul lor cu aceasta atitudine.
•    De multe ori, nativii acestui semn zodiacal pot judeca fara a cunoaste cu adevarat persoanele pe care le intalnesc. Superficialitatea de care dau dovada poate fi periculoasa, intrucat cei din jur ii pot concepe ca fiind neseriosi.
•    Oameni puternici, dar totodata urmariti de o frica de singuratate. Urmariti de aceasta frica, nativii nascuti sub acest semn zodiacal pot folosi minciuni pentru a tine persoanele alaturi.

Sfat!
A judeca omul este o greseala pe care o facem cu totii. De aceea, nativii acestui semn zodiacal sunt sfatuiti sa priveasca lucrurile in profunzime si sa aloce timp pentru a cunoaste fiecare persoana care le apare in drumul vietii.

Din punct de vedere al sanatatii, persoanele nascute sub semnul zodiacal Horus din zodiacul Egiptean ar trebui sa fie atente la alimentele pe care le consuma, intrucat stomacul este extrem de sensibil…

In concluzie, avem in discutie nativi perseverenti, care vor face tot ceea ce le sta in putere pentru a ajunge la obiectivul propus. Persoane obiective, prieteni loiali. In mare, zodia Horus din zodiacul Egiptean ne dezvaluie persoane serioase si ambitioase.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed