Home HoroscopZodiac evreiesc Zodiac evreiesc Berbec – Nissan

Zodiac evreiesc Berbec – Nissan

autor Elena Yvette
452 vizualizari

Zodiacul evreiesc pentru Berbec ne dezvaluie anumite credinte vechi, ritualuri si elemente specifice lumii in discutie. Nissan (sau Berbec) este prima zodie din zodiacul evreiesc. Se pare ca aceasta prima luna este urmarita de litera „H”. Zodiacul evreiesc pentru Berbec subliniaza faptul ca aceasta litera traduce spiritul comunicativ, oratoric.

Zodiac evreiesc Berbec – Nissan

Zodiacul evreiesc pentru Berbec aduce la lumina nativi a caror dorinta de a vorbi este greu de masurat. Se pare ca acestia iubesc sa se auda vorbind. Fiecare lume are propriile credinte si fiecare trasatura a unui nativ nu se poate extinde la modul general. Totodata, specialistii au observat ca exista anumite elemente pe care le gasim in cazul mai multor nativi. In continuarea acestui articol vom putea observa ce este special la persoanele nascute sub acest semn zodiacal.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Berbecului – Nissan

Femeile

Femeile nascute sub zodia Berbecului evreiesc se dovedesc a fi deosebit orgolioase.
In ceea ce priveste o relatie de amicitie, acestea pot face totul pentru cel de langa ele. In momentul in care se simt tradate, acestea nu scot o vorba, ca si cum nu ar fi cunoscut vreodata persoana alaturi de care au petrecut un timp destul de indelungat. Se poate sa le fie dor, sa le para rau, insa nu vor spune vreodata acest lucru. Se pare ca vor avea de pierdut o singura prietenie adevarata intr-o viata insa acea prietenie le-ar fi putut aduce adevarata liniste sufleteasca.

In ceea ce priveste relatiile de iubire, femeile nascute sub semnul zodiacal evreiesc Nissan sunt dedicate si deosebit de sincere. Considera ca a spune adevarul este cheia in orice fel de relatie, insa uita ca, din cand in cand, ar trebui sa dea dovada de diplomatie. Partenerul de viata poate sa inteleaga gresit ce au ele de spus si aceasta sinceritate poate fi considerata obraznicie. Zodiacul evreiesc pentru Berbec – Nissan subliniaza faptul ca femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt deosebit de geloase si pot gasi in orice prezenta feminina o rivala. Cu toate ca totul se petrece doar in mintea lor, acestea devin extrem de agresive si taioase.

Totodata, femeile nascute in acest semn zodiacal sunt deosebit de perseverente si incearca sa isi atinga toate obiectivele. Se poate intampla ca unele dintre ele sa fie extrem de influentabile si sa isi piarda din avantul de care au dat dovada la inceputul drumului. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, nu uita sa iti definesti cu atentie prioritatile si drumul personal!

Barbatii

Barbatii acestui semn zodiacal sunt foarte puternici. Cand vine vorba de locul de munca, acestia pot conduce o intreaga echipa catre succes. Sunt sefi foarte buni si vor fi apreciati de cei din jurul lor.

Cand vine vorba de o relatie de iubire, zodiacul evreiesc pentru Berbec – Nissan ne dezvaluie faptul ca barbatii acestui semn zodiacal nu sunt la fel de gelosi si posesivi precum sexul frumos. Se pare ca acestia se bazeaza indeosebi pe incredere si pe partenera. Cand vine vorba de o noapte de iubire, barbatii Berbec sunt deosebit de pasionali si inclina sa faca totul pentru fericirea partenerilor.

Tototada, nativii acestui semn zodiacal sunt dedicati in orice activitate pe care o incep. Prefera sa duca totul la bun sfarsit, si in momentul in care lasa un lucru neterminat, constiinta lor se activeaza…

In concluzie, zodiacul evreiesc pentru Berbec – Nissan ne dezvaluie anumite elemente specifice nativilor. Cu siguranta, atat femeile, cat si barbatii acestui semn zodiacal trebuie felicitati pentru perseverenta de care dau dovada!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies