Home HoroscopZodiac indian Zodiac Indian Fecioara – Kanya

Zodiac Indian Fecioara – Kanya

autor Elena Yvette
607 vizualizari

Zodiac Indian Fecioara – sa fie oare asemanari intre trasaturile Fecioarei noastre europene si Kanya indiana? Specialistii considera ca este normal sa existe asemanari, dar este extrem de important ca fiecare traditie sa isi lase amprenta.

Zodiac Indian Fecioara – Kanya

Zodiacul Indian al Fecioarei ne dezvaluie persoane timide, uneori extrem de emotive. Aceste doua caracteristici le intalnim, asa cum bine stim, si in horoscopul european. Sa vedem, in continuare, ce spun indienii despre Kanya.

  • General
  1. Exista ceva special in felul in care zambesc. Au un zambet rafinat si iubesc luxul. Majoritatea persoanelor nascute sub semnul zodiacal al Kanyei sunt extrem de pretentioase. Ele nu iubesc banii, ci luxul. Nu vor fi niciodata satisfacute daca vor avea bani. Pentru aceste persoane, hartiile nu valoreaza nimic, ci obiectele sunt speciale.
  2. Nativii sub semnul Kanyei sunt inteligenti si dau dovada de spirit practic. Ei nu se vor da inapoi de la nicio meserie, atat timp cat stiu ca sunt in drumul catre luxul visat.
  3. Nu sunt foarte atrasi sau legati de locul natal. De cele mai multe ori, Kanya pleaca din locul in care a vazut pentru intaia oara lumina zilei.
  4. Persoane conservatoare, nativii nascuti sub semnul zodiacal al Kanyei vor excela ca manageri, intrucat vor suprinde prin gustul pentru simplitate.
  5. Intr-o relatie de dragoste, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Kanyei vor fi extrem de loiale, in schimb, in momentul in care simt ca au dreptate, vor merge pana la capat pentru a dovedi acest lucru.
  • Calitati

• Kanya iubeste calatoria si mereu va dori sa plece. Se pare ca nimic nu va tine un nativ sub semnul Kanyei intr-un singur loc. Pentru a putea fi alaturi de o asemenea persoana, trebuie, cu siguranta, sa iubesti drumurile si sa fi fericit atunci cand atingi orizonturi noi.

• Persoane sincere, dar nu rautacioase.

• Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Kanyei sunt foarte precise si nu vor intarzia niciodata. Ne putem baza pe astfel de oameni in orice situatie.

• Au calitatea de a surprinde exact trasaturile definitorii ale persoanelor abia intalnite, fie ele pozitive, fie ele negative. De cele mai multe ori, aceste pareri ale Kanyei sunt confirmate.

  • Defecte

• In cazul unui esec, Kanya nu are forta sa se aduca usor pe linia de plutire. Din acest motiv, in asa momente, persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor pierde persoane care incearca sa le fie alaturi.

Au tendinta de a se judeca extrem de mult.

Le ia timp sa isi deschida sufletul in fata unor persoane, poate tocmai pentru ca Fecioara/Kanya are tendinta de a analiza in detaliu.

Iubeste ordinea si poate avea cate o explozie de furie in momentul in care locul in care trebuie sa doarma nu este curat. Aceasta dorinta pentru perfectiune poate aduce cateva pierderi pentru acesti nativi…

In concluzie, avem de a face cu o zodie emotiva, persoane care cu greu isi vor deschide usile sufletului in fata celorlalti. Asemeni Fecioarei din horoscopul european, Kanya din zodiacul indian ne dezvaluie anumite trasaturi identice, cum ar fi timiditatea ori nevoia de a face totul perfect.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies