Home HoroscopZodiac evreiesc Zodiacul evreiesc Adar

Zodiacul evreiesc Adar

autor Elena Yvette
394 vizualizari

Zodiacul evreiesc pentru Pesti – Adar este cel care vizeaza persoanele nascute in ultima luna a horoscopului anual. O luna care aduce schimbari, o luna care traduce nevoia de a merge mai departe.  Zodiacul evreiesc pentru Pesti – Adar este reprezentat de litera “Kuf”, sau “K”. Ce inseamna aceasta si in ce fel sunt influentati nativii urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol.

Zodiacul evreiesc Adar

Zodiacul evreiesc Adar a aparut in urma cu foarte mult timp. Se spune ca oamenii timpului considerau ca exista o stransa legatura intre astre si firea oamenilor. Intr-adevar, afirmatiile nu pot fi extinse la general, dar anumite elemente se potrivesc mai multor nativi.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Pesti evreiesc:

Femeile

Femeile nascute in semnul zodiacal Pesti – Adar sunt foarte serioase. Ele sunt cuprinse de o febra de miscare continua si de o energie debordanta. Nu suporta sa stea intr-un singur loc si, din acest motiv, cauta sa fie mereu implicate intr-o anumita activitate. Iubirea este un sector deosebit de important in viata fiecarei persoane si, in ceea ce priveste relatiile amoroase, femeile nascute in acest semn zodiacal au o inima buna si sunt credincioase. Cu toate ca se spune ca Pestii sunt foarte alunecosi, cand vine vorba de sexul frumos, reprezentantele iubesc casatoria si nu concept singuratatea ca pe o solutie.

In ceea ce priveste cariera, daca te-ai nascut in zodia Adar, esti pe cale sa ajungi la conducere. Iti place sa simti ca tu esti cea care pune lucrurile in miscare si, din acest motiv, faci tot ce iti sta in putere sa ajungi in varf. Consideri ca esti facuta pentru a motiva oameni. Totodata, intreg grupul este fericit cu tine alaturi.

Zodiacal evreiesc pentru Pesti – Adar ne dezvaluie faptul ca relatiile de amicitie au o importanta deosebita in viata nativelor. Ele pun accentual pe sinceritate si considera ca adevarul este cel care ajuta o relatie, fie de amicitie, fie amoroasa, sa reziste.

Barbatii

Barbatii nascuti in ultima luna a zodiacului sunt independenti. Ei pot deveni foarte agresivi in momentul in care cei din jur nu rezoneaza cu parerile lor. Asadar, cand vine vorba de cariera, este deosebit de complicat sa reusesti sa te pui de acord cu ei. Isi doresc ca vocea lor sa fie auzita, dar nu dau dovada de sinceritate si pot recurge la jocuri murdare.

In ceea ce priveste relatiile de prietenie, zodiacul evreiesc pentru Pesti – Adar subliniaza faptul ca nativii sunt foarte sinceri. Aceasta sinceritate poate conduce catre situatii incomode si se poate intampla ca aceste vorbe sa raneasca.

Cand vine vorba de iubire, barbatii nascuti in acest semn zodiacal privesc mereu partea buna a lucrurilor. Ei nu considera ca gresesc, chiar si atunci cand vina este a lor. Se spune ca le vine foarte greu sa se stabileasca intr-un anumit loc, caci tendinta lor este de a fi mereu in miscare…

In concluzie, zodiacul evreiesc Adar ne-a aratat ca ultimii, dar nu cei din urma nativi sunt oameni puternici care isi cunosc prioritatile si fac tot ce le sta in putere sa ajunga la obiectivul lor.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies