Home HoroscopZodiac indian Horoscop Indian Berbec – Mesha

Horoscop Indian Berbec – Mesha

autor Elena Yvette
317 vizualizari

Horoscopul Indian pentru Berbec – Mesha deschide seria celor 12 semne zodiacale. Spre deosebire de horoscopul European, Mesha incepe din data de 15 aprilie si se incheie in 15 mai.

Horoscop Indian Berbec – Mesha

Horoscopul Indian pentru Mesha ne dezvaluie trasaturi ale unor oameni puternici, persoane nascute sa conduca.

Cine este Mesha?

In primul rand, Mesha este un lider, dar nu unul oarecare, ci un adevarat empatic. Niciodata nu ii lasa in urma pe oamenii sai si mereu are grija de fiecare coechipier. Nu se considera superior si ii trateaza pe ceilalti la fel cum ar astepta sa fie tratat. Cu toate ca Mesha cauta sa ofere celor din jur tot ce este mai bun, uneori acest lucru este greu de observat, intrucat persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt, de obicei, interiorizate. Si acest lucru nu se intampla din cauza timiditatii, ci din cauza faptului ca ele mereu se confrunta cu propriile idei pentru a obtine cel mai bun rezultat. Deseori, Mesha traduce o lume secretoasa, un univers care pare a fi dominat doar de propria persoana.

Caracteristicile persoanelor nascute sub acest semn zodiacal

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal pot reactiona violent, brutal in cazul unui esec. Dorind atat de mult sa atinga succesul, o dezamagire va zdruncina pentru o perioada liderul nostru.

Nu in ultimul rand, horoscopul Indian pentru Mesha ne dezvaluie persoane rationale, persoane care gandesc inainte de a actiona. Unii ar spune ca nu isi asuma riscuri si pot pierde anumite oportunitati care nu se sfiesc sa apara in drumul acestor persoane. Mesha este echilibrata si responsabila. Intrucat raspunde de un intreg grup de oameni, responabilitatea si luciditatea sunt calitati fara de care lucrurile nu ar functiona, cu siguranta!

Horoscopul Indian pentru Mesha nu se opreste aici. Aceasta zodie este guvernata de planeta Marte. Aceasta, cum stim cu totii, abunda in culoarea rosie. Rosul este o culoarea a provocarilor, o culoare care atrage actiuni puternice. O culoare motivanta, o planeta puternica, toate aceste trasaturi se vor oglindi si in caracterul Meshei.

Nu vor putea ascunde sentimentele interioare decat dupa mult exercitiu. Atunci cand sunt suparati sau furiosi, chipul ii tradeaza. Vor incerca sa ascunda, dar fara izbanda.

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt, dupa parerea indienilor, mereu intr-un maraton, intr-o fuga pentru succesul imaginat. Sunt persoane creative si cred in forta gandului…

In concluzie, Mesha este o zodie puternica, nascuta sa conduca, insa un defect destul de mare ar fi acela ca nativii nu suporta o dezamagire si pornesc greu la drum dupa un esec.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!