Home Zodia Thoth din zodiacul Egiptean

Zodia Thoth din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
1,8K views 3 minute timp de citit

Zodia Thoth din zodiacul Egiptean (1 – 19 aprilie, 8 – 17 noiembrie) ne dezvaluie trasaturile specifice oratorilor, ale oamenilor care iubesc cuvantul. Cine era acest zeu si care este povestea lui spusa pe scurt? Se pare ca Thoth avea o putere de a „manui” cuvintele pentru a obtine totul. Persuasiunea era domeniul sau in care excela.

Zodia Thoth din zodiacul Egiptean

Zodia Thoth din zodiacul Egiptean ascunde si alte trasaturi pe care oamenii acestei lumi vechi le-au descoperit in urma cu mult timp. Acestia din urma considerau ca exista o legatura stransa intre elemente ale naturii si firea omului. Tocmai din acest motiv, au desemnat 12 semne zodiacale. Care sunt trasaturile specifice zodiei Thoth din zodiacul Egiptean urmeaza sa descoperim, in continuare, in acest articol.

Calitati
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Thoth din zodiacul Egiptean uimesc oamenii din jur printr-un entuziasm debordant. Acestea nu se vor multumi cu putin si fiecare actiune pe care o demareaza ajuta, intr-un fel sau altul, la dezvoltarea personala.
•    Nu suporta oamenii care sunt lenesi. Nativii zodiei Thoth ofera o sansa tuturor persoanelor pe care le intalnesc si isi doresc ca cei dragi sa dea dovada de aceeasi ambitie si motivatie. In momentul in care observa ca cei din jur nu se dedica in aceeasi masura, nativii zodiei Thoth aleg sa renunte la acei oameni.
•    Sunt persoane care se tin de cuvant si care respecta mereu termenele stabilite. Punctualitatea este deosebit de importanta pentru aceste persoane si nu vom intalni vreodata un nativ al zodiei Thoth din zodiacul Egiptean care sa intarzie cinci minute la o intalnire. De cele mai multe ori, acesti nativi ajung mai devreme, tocmai pentru a puncta faptul ca au ajuns si ca isi doresc cu adevarat sa fie acolo.
•    Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Thoth din zodiacul Egiptean ni se dezvaluie ca persoane profunde, care urmaresc, mai mult decat realizarea materiala, dezvoltarea ideilor care se nasc in interiorul sufletului. Satisfacerea propriului suflet se dovedeste mult mai importanta pentru acesti nativi. Cu toate ca nu vor acorda o importanta deosebita planului material, persoanele nascute sub semnul zodiacal Thoth din zodiacul Egiptean nu vor duce lipsa de nimic, tocmai datorita spiritului lor oratoric care ii va ajuta sa iasa din multime.
•    Creativitatea este trimisa pana la paroxism si ideile acestor nativi pot crea noi dimensiuni pentru grupuri uriase de oameni. Sunt capabili sa motiveze si sa aduca succesul pentru echipa sa, asta in cazul in care se afla intr-o functie de conducere.

Defecte
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Thoth din zodiacul Egiptean nu suporta, dupa cum am spus mai sus, lenea. Insa, in momentul in care acestea vor respinge pe cineva din viata lor, nu o vor face diplomatic, ci vor spune exact ce gandesc. Aceasta metoda de exprimare poate rani persoanele din jur.
•    Cunosc tehnicile persuasiunii si se poate intampla ca, unii nativi sa foloseasca totul pentru a conduce un anumit grup de persoane spre rau. Insa, de cele mai multe ori, persoanele nascute sub semnul zodiacal Thoth din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi conduse de principii pozitive.
•    Nativii acestia pot vorbi prea mult, iar persoanele care nu ii cunosc, ii pot respinge.

Sfat!
Pe acesti nativi ii sfatuim sa isi controleze reactiile in momentul in care simt antipatie fata de cineva. Este foarte usor sa aratam ca nu ne place cineva, insa este mai benefic sa pastram o relatie normala, tocmai pentru ca nu stim cand vom mai intalni acea persoana in timpul vietii…

In concluzie, avem in discutie nativi inzestrati cu un spirit comunicativ debordant, care fac sa vibreze o intreaga incapere atunci cand aleg sa spuna ceva. Pot schimba viziunea despre viata a oricarei persoane pe care o intalnesc si pot starni revolutii.
Oamenii acestia cred in propriile idei si ii pot face si pe cei din jur sa ii urmeze.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed