HomeHoroscop Zodiacul chinezesc 2019: previziuni pentru horoscopul chinezesc 2019

Zodiacul chinezesc 2019: previziuni pentru horoscopul chinezesc 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/09/Zodiacul-chinezesc-2019.jpg

Zodiacul chinezesc 2019 va pune accentul pe spiritualitate și stimă de sine. Se pare că toate semnele din acest zodiac vor avea parte de experiențe de viață, experiențe care le vor marca existența.

Zodiacul chinezesc 2019

Anul 2019 este unul al învățăturilor, fapt pentru care trebuie să primim cu receptivitate și interes fiecare experiență, mai ales pe cele neprevăzute. De asemenea, în zodiacul chinezesc 2019 îi este atribuit Mistrețului de pământ, motiv pentru care toate semnele vor fi caracterizate de generozitate și o bună comunicare.

Zodiacul chinezesc 2019 – caracteristicile generale ale semnelor

Șobolanul: Este un semn caracterizat de perseverență și ambiție. În zodiacul chinezesc 2019, Șobolanul va fi cât se poate de muncitor și dăruit idealurilor sale, fiind chiar dispus să facă sacrificii pentru a-și atinge cele mai înalte obiective. În planul sentimental, Șobolanul va fi mai precaut, căci intensitatea sentimentelor sale poate fi, deseori, o vulnerabilitate.

Boul: În zodiacul chinezesc 2019, Boul este caracterizat de curaj și impulsivitate. Cei născuți sub acest semn pot fi foarte instinctuali și predispuși situațiilor tensionate. Boul are de revizuit aspectul autocontrolului, pentru că tinde să se lase ghidat de euforia momentului și ezită, de cele mai multe ori, să facă o analiză pe termen lung.

Tigrul: În anul ce urmează Tigrul va fi mereu în centrul atenției, lucru care nu îi displace deloc, ba dimpotrivă, se simte foarte confortabil în astfel de situații. În general, Tigrilor le place să le fie recunoscute meritele, astfel că în zodiacul chinezesc 2019 se vor întâlni din ce în ce mai des cu aprecierea și recunoștința. Tigrii au o foarte mare putere a exemplului pe care o pot exercita cu încredere.

Iepurele: Zodiacul chinezesc 2019 îl asigură pe Iepure de reușită pe planul profesional. Cariera este aspectul cel mai vulnerabil al Iepurelui, acesta fiind un motiv foarte solid pentru care cei născuți sub influența acestui semn au o dorință permanentă de evoluție și avansare. Iepurele este foarte dependent de statutul său profesional, iar acest lucru se va intensifica în zodiacul chinezesc 2019.

Dragonul: Prosperitatea și chibzuința îl vor caracteriza pe Dragon în 2019. Acesta se va bucura de o situație financiară foarte stabilă, dar și de multă chibzuință. Este posibil ca Dragonul să facă investiții semnificative în zodiacul chinezesc 2019, dar va încerca să reușească pe cont propriu și preferă să nu împartă din experiența sa celor din jur. Acest fapt nu este un semn de egoism, ci unul de precauție.

Șarpele: Pentru Șarpe, zodiacul chinezesc 2019 este anul iubirilor pătimașe, dar și al fatalității din iubire. Sentimentele unui Șarpe sunt foarte puternice și cât se poate de reale, iar dacă acestea îi sunt în vreun fel puse la îndoială, Șarpele poate provoca adevărate tragedii, fiind și foarte răzbunător. În zodiacul chinezesc 2019, iubirea unui Șarpe este un cuțit cu două tăișuri, motiv pentru care trebuie să vă înarmați cu mult curaj pentru a-i face față.

Calul: Calul este foarte dinamic și curios, calități care vor fi și mai evidențiate în zodiacul chinezesc 2019. Se pare că drumurile lungi, poate chiar anevoioase, vor fi la tot pasul. Spiritul aventurier, curajul și curiozitatea vor fi cele mai de preț avantaje ale Calului. Inovația vă bucură foarte tare, iar în anul care vine veți avea din plin parte de ea.

Oaia: În zodiacul chinezesc 2019, Oaia stă cel mai bine la capitolul comunicare. Chiar dacă, în general, acest aspect prezenta dificultăți, poate chiar majore, în 2019 multe dintre acestea se vor remedia, Oaia ajungând să comunice foarte bine cu cei din jur. Nu este exclus ca prin comunicare să rezolvați mai multe probleme, unele chiar de ordin sentimental.

Maimuța: În zodiacul chinezesc 2019 Maimuța își stabilește obiective foarte înalte pe care va trebui să le atingă în prima jumătate a anului. Aceste obiective sunt necesare ca o confirmare a aptitudinilor, dar și ca o lecție de curaj, de capacitate. Maimuța se va caracteriza prin independență, spirit analitic și creativitate. În zodiacul chinezesc 2019 se va solidifica viziunea pentru viitorul apropiat.

Cocoșul: Autocritica este cel mai mare avantaj al Cocoșului în zodiacul chinezesc 2019. Prin critica propriilor acțiuni Cocoșul se va motiva pentru acțiunile viitoare, își va conștientiza greșelile și le va corecta. Din acest punct de vedere, Cocoșul nu resimte nevoia unor păreri obiective, căci poate fi imparțial când vine vorba de propriile alegeri și decizii.

Câinele: În zodiacul chinezesc 2019, Câinele va fi foarte hotărât și tranșant. Jumătățile de măsură nu vor exista pentru el, lăsându-se foarte influențat de principiul „totul sau nimic”. De asemenea, Câinele nu va mai fi la fel de înțelegător și tolerant, ci va fi mai critic și va condamna greșelile ale căror consecințe vor trebui suportate de către el.

Mistrețul: Anul 2019 este anul Mistrețului de pământ, fapt pentru care cei guvernați de acest semn vor fi într-un proces permanent de inițiere. Mistrețul se asociază foarte bine cu statutul de inițiator, deci, cel mai probabil, va încerca să pună bazele unor proiecte noi. Începuturile sunt foarte prielnice pentru Mistreț, căci acesta are pe deplin libertatea de a decide.

Zodiile norocoase din zodiacul chinezesc pentru anul 2019

În 2019, zodiacul chinezesc 2019 are rezervate câteva experiențe foarte deosebite pentru unele dintre zodii. Dacă cei născuți sub semnul Dragonului sau al Șarpelui vor avea parte de încercări semnificative și de lecții mai dure, zodiile mai norocoase se vor bucura de evoluție și prosperitate:

  • Tigrul – în zodiacul chinezesc 2019 se vor schimba multe aspecte importante în viața Tigrilor. Aceștia vor avea parte de experiențe de neuitat, cel mai probabil în locuri noi. Conform zodiacului chinezesc pentru anul 2019, Tigrul va traversa o schimbare de mediu mult dorită, dar foarte radicală.
  • Oaia – pentru că evoluează tot mai mult la capitolul comunicare, Oaia va avea parte de oportunități noi la care nu ar fi îndrăznit nici măcar să viseze. În principiu, este vorba de oameni noi, binevoitori, cu care veți colabora foarte bine și de la care veți avea multe de învățat…
  • Cocoșul – în zodiacul chinezesc 2019 veți trăi din plin experiența redescoperirii de sine, a reinventării. Cocoșul este foarte preocupat de evoluția propriei persoane și depune eforturi considerabile în acest sens. Zodiacul chinezesc pentru anul ce urmează vă pregătește, cu precădere, experiențe spirituale.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed