Home Horoscop Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc 2019 – începe pe 5 februarie 2019

Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc 2019 – începe pe 5 februarie 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 6 minute timp de citit
Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc 2019

Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc din 2019 va influența puternic toate semnele zodiacale și este foarte important să știm ce ne așteaptă începând cu data de 5 februarie 2019.

Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc 2019

Aceasta este ziua în care se face trecerea de la anul Câinelui de lemn la cel al Mistrețului de pământ, semn ce va guverna zodiacul chinezesc până în data de 25 ianuarie 2020. Se pare că Anul Mistrețului de pământ va fi unul foarte optimist, dinamic și spornic.

Cum se va resimți anul Mistrețului de pământ?

Anul Mistrețului de pământ în zodiacul chinezesc va avea un impact destul de semnificativ asupra aspectelor vieților noastre, aspecte care se vor observa cu ușurință imediat ce se va face trecerea de la un semn la celălalt. Anul Mistrețului se anunță a fi unul destul de bogat în evenimente mari, fastuoase, dar și în emoții destul de diverse, foarte intense. Iată cum se va resimți anul Mistrețului de pământ:

 • Optimism – este, probabil, una dintre caracteristicile principale ale anului Mistrețului, mai ales că stările de bine nu își vor mai căuta neapărat o motivație, ci, mai degrabă, un scop. Încă din luna februarie 2019 vom începe să fim mai optimiști, mai încrezători, vom vedea partea plină a paharului și avantajele în detrimentul dezavantajelor. Această doză suplimentară de optimism se va reflecta și în atitudinea de zi cu zi, căci vom deveni mai indulgenți și mai sentimentali, asemenea Mistrețului de pământ.
 • Relaxare – anul Mistrețului în zodiacul chinezesc vine ca o gură de aer proaspăt pentru toate semnele zodiacale. Nivelul stresului va scădea considerabil, lăsând loc relaxării și bunei dispoziții. În 2019 vom ieși mai des, vom călători mai mult și vom socializa. Nu sunt excluse nici noile prietenii sau relații sentimentale, mai ales că apariția acestora este favorizată de lipsa stresului și a agitației.
 • Fără conflicte – anul Mistrețului aduce cu sine o atmosferă total lipsită de tensiuni, conflicte și neînțelegeri. În 2019 vom fi mai toleranți și mai receptivi față de cei din jur și ideile lor. Se va diminua atitudinea aceasta individualistă și ușor egoistă. Polemicile și discuțiile în contradictoriu își vor pierde din intensitate și se vor rări.
 • Comunicare foarte bună – Mistrețul de pământ este recunoscut pentru abilitățile sale de comunicare și capacitatea de a insufla această caracteristică și celor din jur. De asemenea, zodiacul chinezesc pentru 2019 este dominat de buna comunicare, aceasta dovedindu-se utilă pentru rezolvarea mai multor probleme și situații complexe. Prin comunicare se pot stabili relații și se pot desființa mituri, astfel că în anul Mistrețului se va opera din ce în ce mai mult cu aceasta.
 • Creativitate – în anul următor vom fi cu toții din ce în ce mai creativi, mai inventivi și mai determinați să construim. Ideile noi, poate chiar revoluționare își vor găsi utilitatea în anul Mistrețului.

Anul Mistrețului – influența asupra relațiilor de dragoste

În ceea ce privește relațiile de dragoste, anul Mistrețului în zodiacul chinezesc va fi unul prosper, plin de experiențe noi și învățături esențiale. De asemenea, dacă nu aveți un partener de viață, în 2019 este momentul să vă cunoașteți marea iubire, căci aveți un instinct foate bine dezvoltat și șansele să dați greș cu această alegere sunt infime. Iată cum influențează anul Mistrețului în zodiacul chinezesc relațiile de dragoste:

 • Pasiune – este un element obligatoriu pentru o relație de dragoste prielnică. Iubirea pătimașă va fi primordială în anul Mistrețului, căci numai prin aceasta se poate realiza evoluția într-un cuplu. Ambii parteneri au de învățaț despre tainele iubirii, iar procedeul de învățare este mult mai ușor atunci când flacăra pasiunii arde puternic. Odată ce aceasta se va stinge, relația se va transforma într-una toxică, în care partenerii se condamnă unul pe celălalt.
 • Sinceritate – sentimentele intense și cât se poate de reale sunt puse în prim-plan în anul Mistrețului. Conform zodiacului chinezesc pentru anul 2019, sentimentele trebuie manifestate exct așa cum sunt ele, fără ezitare. Într-o relație de dragoste partenerii trebuie să fie ei înșiși, fără a fi nevoie de abțineri. Exprimarea sentimentelor trebuie să fie cât mai naturală, fără mărturisiri planificate sau previzibile.
 • Colaborare – anul Mistrețului de pământ este foarte benefic pentru colaborarea dintre parteneri. O relație de dragoste este perfectă atunci când partenerii se completează, se înțeleg și colaborează pentru bunăstarea cuplului. Această colaborare combate individualismul dintr-un cuplu și previne multe dintre contrarierile care ar putea apărea.

Anul Mistrețului și prosperitatea financiară

Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc are o afinitate aparte pentru banii câștigați prin muncă asiduă și nu agrează câștigurile sau veniturile nemeritate. Din acest punct de vedere, anul 2019 pune accentul pe stabilitatea financiară dobândită prin eforturi substanțiale. De asemenea, zodiacul chinezesc anunță câștiguri semnificative, direct proporționale cu eforturile depuse în acest sens.

 • Banii se vor câștiga prin eforturi susținute – în anul Mistrețului câștigurile financiare semnificative care necesită un minimum de efort nu vor mai exista. Stabilitatea financiară va fi asigurată de disponibilitatea de a depune eforturi considerabile în acest sens și, totodată, există riscul ca aceasta să se dezechilibreze foarte ușor. Nu încercați să faceți mai mult decât puteți doar pentru a vă asigura un câștig financiar suplimentar, căci acesta va apărea într-un timp destul de lung.
 • Proiecte de durată – pentru a obține profit, în 2019 va fi nevoie de o disponibilitate absolută ca timp și resurse. Veniturile din proiectele individuale se vor obține destul de greu, iar cele din proiectele de colaborare vor necesita un timp îndelungat pentru a fi cu adevărat mulțumitoare. Și aici este foarte important să nu forțați lucrurile, căci acestea trebuie să urmeze o cale firească, pentru ca, în cele din urmă, să vă puteți bucura de câștigul financiar mult așteptat.
 • Economii – anul Mistrețului de pământ este un an al economiilor și al previziunii financiare. Cumpătarea trebuie să fie o caracteristică fundamentală când vine vorba de stabilitate financiară. Aveți grijă la excesele de ordin financiar, la cheltuielile de anvergură și la investițiile pe termen lung.
 • Nu faceți împrumuturi – în 2019 împrumuturile pot fi foarte imprevizibile și vă pot afecta situația financiară, deși scopul lor este stabilizarea acesteia. Încercați, pe cât posibil, ca în anul Mistrețului în zodiacul chinezesc să nu luați împrumuturi mari, pe perioade lungi. Aceste împrumuturi sunt, de fapt, angajamente de natură financiară pe care nu aveți siguranța că le veți putea respecta…
Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies