Home Horoscop Zodiacul chinezesc saptamanal 21-27 August 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 21-27 August 2017

autor Elena Yvette
531 views 4 minute timp de citit

Șobolan

Săptămâna vine cu o serie de probleme care au legătură cu locul de muncă. Se pare că s-au adunat foarte multe lucruri peste weekend și trebuie rezolvate cât mai repede posibil. Cel mai important este să îți aduni toate forțele și răbdarea pentru a putea finaliza totul cât mai devreme.

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-21-27-August-2017

Bivol

Chiar dacă în ultimele zile nu ai fost în cea mai bună formă, se pare că acest lucru se va schimba în această săptămână. Nu mai vrei să fii într-o dispoziție proastă și vei depune toate eforturile pentru a avea mai multă energie și o dispoziție bună.

Tigru

Laudele venite din partea celor dragi pe parcursul acestor zile te vor motiva să depui și mai multe eforturi pentru a ajunge la destinația propusă. Vrei să fii un model pentru cei din jur, iar în săptămâna aceasta cu siguranță vei reuși acest lucru.

Iepure

Este foarte probabil să ai parte de mici discuții în contradictoriu cu partenerul tău pe motivul că ești puțin cam dezordonată în ceea ce privește banii pe care-i cheltui. Chiar dacă el susține că ai garderoba de dimensiunile unui magazin de haine, tu nu vezi un lucru rău în asta, ba din contră, un motiv serios de laudă.

Dragon

Chiar dacă situația ta financiară va cunoaște îmbunătățiri pe parcursul acestei săptămâni, nu trebuie să cheltui mai mult pe diverse lucruri de care nu ai neapărat nevoie. Ar fi bine să îți faci un plan de economii, ca pe viitor să poți începe să îți transformi o parte din visuri în realitate.

Șarpe

Mici reproșuri venite din partea familiei par să își facă loc la începutul săptămânii. Ar fi bine să vezi care este sursa apariției lor și, dacă este cazul, să încerci să îndrepți unele greșeli făcute. O mică masă în familie organizată de tine în weekend nu ar fi o idee deloc rea.

Cal

O problemă care ți-a dat ceva bătăi de cap la locul de muncă se pare că în sfârșit se va rezolva pe la mijlocul săptămânii. Chiar dacă aceasta este soluționată, nu ar trebui să te culci pe o ureche.

Oaie

O persoană apropiată te va scăpa de unele cheltuieli pe parcursul acestei săptămâni. Ar fi frumos din partea ta ca din banii pe care vei reuși să-i economisești astfel să aloci o mică parte pentru a o cinsti pe acea persoană și a o invita undeva în oraș în weekend.

Maimuță

O vizită la medicul tău nu ar fi deloc o idee rea, mai ales că la începutul acestei săptămâni, deoarece vei avea mici stări de disconfort. Chiar dacă acest gând te îngrozește, ai putea ruga pe cineva drag să te însoțească.

Cocoș

Dacă săptămâna aceasta va fi una aglomerată pentru tine, în weekend te vei relaxa în totalitate și vei reuși să te scapi de stresul acumulat pe parcursul acesteia. Nu ar fi exclusă o mică vizită la una dintre prietenele tale, mai ales că aceasta este singura în preajma căreia te simți în largul tău.

Câine

Se pare că una dintre persoanele pe care nu le ai tocmai la suflet îți va cere o mână de ajutor într-una dintre aceste zile. Ar trebui să lași de-o parte antipatiile și să oferi puțin suport, mai ales că pare să fie vorba de o chestiune destul de serioasă…

Porc

Dacă ții morțiș să te scapi de ceva anume ce pare să îți provoace mari bătăi de cap, vei reuși să faci acest lucru pe la mijlocul săptămânii. În restul zilelor te vei simți mult mai ușurată și vei reuși să te relaxezi și să capeți forțe proaspete.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies