Home Horoscop Zodiacul chinezesc săptămânal 25 Septembrie – 1 Octombrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 25 Septembrie – 1 Octombrie 2017

autor Elena Yvette
245 vizualizari

Șobolan

E nevoie să îți achiţi toate datoriile, pentru a scăpa de un stres adiţional în viaţa ta. Relaţia de cuplu trece printr-o săptămână explozivă, dar în sensul bun, deoarece veţi fi foarte activi şi mai îndrăgostiți ca niciodată. În zilele obositoare, apelează la metode de relaxare!

Zodiacul chinezesc saptamanal 25 Septembrie - 1 Octombrie 2017

Bivol

E bine să laşi puţin deoparte propriile pasiuni şi să iei parte la acţiuni voluntare, generoase. Eşti foarte sociabil zilele acestea. Chiar se recomandă să ieşi din carapace şi să laşi lumea să te observe. Această “ieşire în lume” nu înseamnă însă şi dezvăluirea secretelor tale.

Tigru

Eşti puţin cam dificil şi nu reuşeşti să te controlezi în multiple situaţii. Dacă înveţi să priveşti lucrurile pragmatic, vei face investiţii financiare foarte bune care vor aduce foarte multe beneficii materiale.

Iepure

Norocul e în semnul tău zodiacal și în această săptămână: vei primi bani, vei avea parte de mult romantism, energia ta e la cote maxime. Totuşi, nu face investiţii negândite, de moment! Dacă ai copii, vei avea de furcă în legătură cu sănătatea lor.

Dragon

Te vei apropia tot mai mult de partenerul tău de viaţă. E foarte important într-o relaţie să oferi astfel încât să poţi primi. Cu banii trebuie să fii echilibrat, pentru a evita diverse situaţii conflictuale, mai ales în familie.

Șarpe

E momentul să te concentrezi pe pasiunile şi hobby-urile tale. Săptămâna e una destul de stresantă, având în vedere că relaţia de cuplu sau cu membrii familiei trece prin multe certuri. Aspectul banilor e foarte bine conturat.

Cal

Viaţa sentimentală va trece prin câteva furtuni. Până la urmă, doi parteneri care se potrivesc perfect pot ajunge la plictiseală. Puţină gelozie sau o ceartă din cauza unor puncte de vedere diferite poate fi condimentul pentru o relaţie perfectă!

Capră

Dacă eşti singur, pregăteşte-te pentru o aventură de vis cu o persoană pe care o vei cunoaşte acum! Aspectele financiare sunt pozitive şi vei folosi banii cu cap. Munca este destul de solicitantă, aşa că poate e nevoie de un mic concediu pentru a te reface.

Maimuță

În carieră totul merge într-un sens ascendent. Implicarea ta într-un anumit proiect va avea rezultate extraordinare. Vei reuşi să îţi consolidezi şi situaţia materială. Preferă să reduci cheltuielile şi să învesteşti în planuri pe termen lung!

Cocoș

Fii mai flexibil cu cei din jur, pentru că vei culege roadele unor relaţii fructuoase. Vei primi o sumă de bani neaşteptată. Dacă ai anumite tulburări de sănătate, încearcă metode de tratament alternative, mai ales homeopatia.

Câine

Dacă eşti căsătorit, ai nevoie de o vacanţă cu partenerul de viaţă. Dacă eşti singur, profită de şarmul tău irezistibil. Ai grijă la sănătate şi mergi la specialist dacă simţi că este ceva în neregulă! Vei lega relaţii de prietenie foarte fructuoase…

Mistreț

Lasă aroganţa şi dedică-ţi timpul persoanelor dragi. Vei vedea că toate acestea te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit. Ai grijă cu sistemul digestiv. Ar trebui să renunţi la excese, să mănânci sănătos şi să bei multe lichide. Săptămâna e sub auspiciul momentelor de bucurie şi dragoste.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies