HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri pentru păr subţire: creşterea volumului

Coafuri pentru păr subţire: creşterea volumului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Coafuri-pentru-păr-subţire.jpg

Un păr subţire nu înseamnă neapărat un aspect plat şi lipsit de viată. Aveţi metode pentru îmbunătăţirea aspectului şi texturii părului, chiar şi dacă alegeţi să lăsaţi lung părul subţiat. Coafarea părului subţire este una dintre aceste opţiuni. Prin alegerea produselor potrivite, puteţi da mai mult volum şi grosime părului.

Coafurile care merg cel mai bine cu părul subţire sunt tunsorile scurte, astfel că părul nu mai e aşa greu. Cu cât părul e mai lung, cu atat e mai greu şi pare mai subţire. Luaţi în considerare orice stil care nu depăşeşte umerii, pentru efect de volum intens. Dacă alegeţi să vă păstraţi părul lung, folosiţi role de păr cu gel de fixare sau chiar permanent de tip spirală. Veţi avea nevoie de o perie de păr rotundă, uscător de păr, spumă sau gel de păr puternic.

Fixativul

  1. Începeţi cu un păr proaspăt spălat, uscat cu prosopul. Părul murdar pare aplatizat, deşi părul „de o zi” arată de obicei bine, doar dacă nu e gras.
  2. Aplicaţi gel sau spumă pe tot părul.
  3. Folosiţi o perie de păr rotundă sau un uscător la setarea mediu pentru a ondula pletele dacă doriţi.
  4. Aplecaţi capul spre dreapta şi strângeţi părul uşor în mână în timp ce îl uscaţi.
  5. Repetaţi pentru fiecare şuviţă, pe fiecare parte a capului.
  6. Aplecaţi-vă, daţi părul în jos şi repetaţi procesul, uscând de la rădăcină spre vârfuri. Această metodă adaugă volum părului dumneavoastră.
  7. Menţineţi volumul părului prin adăugarea de fixativ. Tot cu capul în jos, dați cu fixativ uşor peste tot, apoi stângeţi uşor cu mâna în timp ce uscaţi părul…

Toate acestea sunt esenţiale pentru menţinerea unei coafuri pentru păr subţire şi vă vor menţine părul mai voluminos toată ziua. Nu vă temeţi să mai adăugaţi fixativ de-a lungul zilei pentru menţinerea efectului, dar să nu folosiţi prea mult.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed