Zodiacul chinezesc saptamanal 3-9 Iulie 2017

Share

Sobolan

Esti direct si nu te abati deloc de la regulile tale stricte, deoarece crezi ca esti mai bun decat multi din colectivul tau. Ai tendinta sa exagerezi si se vor isca adevarate certuri. Vei fi vazut ca un potential inamic ce trebuie “inlaturat”.

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-3-9-Iulie-2017

Dragon

Fire dura si impetuoasa, nu reusesti deloc sa impartasesti cu ceilalti parerile tale si, mai ales, sa comunici. Ai prefera sa muncesti singur in aceasta saptamana si toate meritele sa-ti fie atribuite.

Maimuta

Partenerul de viata te va pune in fata unei decizii extrem de importante si va astepta un raspuns imediat. Insa, nu trebuie sa te grabesti, ci sa ceri ragaz cateva zile pentru a studia si analiza problema pe toate partile.

Bivol

Parca nu iti mai regasesti forta necesara pentru a mai riposta sau lupta cu cei din jur si cu parerile lor. Iti doresti cateva zile de repaus si cel mai bine ar fi sa si materializezi aceasta dorinta.

Sarpe

Un prieten bun se va “infiltra” in viata ta amoroasa si va reusi sa o strice, asa ca nu este un moment bun in care sa petreci foarte mult timp la birou, ci incearca sa inchegi din nou relatia.

Cocos

Cei dragi se implica tot mai mult pe zi ce trece, iar in momentul in care a mai aparut si o persoana de sex opus, gurile lor parca nu mai tac si sunt extrem de rautaciosi. Rezolva lucrurile cu calm si diplomatie!

Tigru

Este imperios necesar ca in acest inceput de saptamana sa fii serios, deoarece un potential partener de afaceri iti va propune o activitate pe care cu greu o poti refuza. Cere sfatul si iubitului/iubitei inainte de a accepta sau refuza.

Cal

Toata saptamana vei fi in mijlocul unor adevarate certuri, asa ca rolul tau este de a calma spiritele si a-i ajuta pe cei doi sa comunice mult mai bine. In weekend toate eforturile iti vor fi rasplatite.

Caine

Spre sfarsitul saptamanii vei fi pus in fata unor situatii dificile si stresante in urma carora iti vei da seama si vei realiza care iti sunt limitele. Vei primi o vizita surpriza ce se va dovedi exact ce aveai nevoie.

Iepure

Esti iute la manie si nu accepti niciun fel de greseala din partea celor cu care lucrezi. Ai asteptari foarte mari si, in momentul in care se greseste, vei da vina pe oricine, dar nu pe tine.

Capra

Traversezi o perioada destul de buna din punct de vedere profesional si iti achizitionezi unele bunuri la care ai visat de foarte mult timp. Iti recomandam sa mai pui si deoparte deoarece nu stii ce-ti rezerva viitorul…

Porc

Resesti sa-ti pui in ordine toate gandurile de pe toate planurile, mai ales sentimental. Iti spui clar si raspicat toate planurile, ceea ce intentionezi sa faci in perioada care urmeaza si se dovedeste a fi cel mai intelept lucru pe care l-ai fi putut face.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news