HomeMesaje si SMS-uri 30 de mesaje de Florii. Mesaje de la mulți ani de ziua numelui de florii

30 de mesaje de Florii. Mesaje de la mulți ani de ziua numelui de florii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 930 views
30 de mesaje de Florii. Mesaje de la multi ani de ziua numelui de florii
 • Mesaje de la multi ani de florii
 • Mesaje de Florii frumoase pentru bărbați și pentru femei

Pentru că ne apropiem de minunata sărbătoare a Floriilor, am pregătit câteva mesaje și cuvinte dulci pentru a le transmite tuturor florilor din viața voastră.

Mesaje de Florii

1.În această minunată  zi a florilor vreau să-ți urez un călduros la mulți ani, iar zilele tale să fie senine și însorite ca această zi.

 1. Cu aniversarea onomasticii, îți dăruiesc acest buchet de flori care să-ți coloreze ziua și să-ți parfumeze fiecare clipă.
 2. Pentru că iubirea ta este asemeni unei flori, pentru că gingășia ta este neprețuită, pentru că ești minunată și dulce asemeni unei flori de câmp vreau să-ți urez la mulți ani și să-ți ofer cel mai dulce sărut.
 3. Trandafirii vieții tale se vor împleti astăzi într-o cunună ce îți va aduce lumină, bucurie și dorințe împlinite. La mulți ani, iubita mea!
 4. Tu ești floarea din viața mea, draga mea mamă, iar astăzi vreau să-ți încânt ziua cu un dulce la mulți ani cu multă recunoștință pentru că ești mămica mea.
 5. Chiar dacă ești la mare depărtare, te simt ca și cum ai fi lângă mine și îți trimit o îmbrățișare cu ocazia acestei zile minunate. La mulți ani, dragul meu!
 6. Vreau ca în viața ta să răsară numai flori precum este ziua de astăzi. Îți ofer un câmp de flori astăzi de ziua ta și vreau să parfumezi fiecare zi.
 7. Odată cu primăvara renaștem și noi și sufletele noastre. E timpul să spunem la mulți ani și să sărbătorim toate florile din această zi. La mulți ani, tuturor florilor!
 8. De ziua numelui tău, îți doresc tot ce e mai bun și să ai parte de zile pline de strălucire precum lumina chipului tău.
 9. Știind că este primăvară și razele soarelui ne încântă la începutul fiecărei zile, vreau să-ți începi ziua cu urările calde pe care vreau să ți le urez cu ocazia onomasticii.
 10. Fie ca mireasma floriilor să-ți aducă succes, bucurie și sănătate la fiecare pas. La mulți ani!
 11. O floare printre flori asta ești tu pentru mine, iar astăzi sărbătorim toate florile, de aceea vreau să-ți urez un călduros la mulți ani.
 12. Draga mea iubită, vreau să ai o viață plină de iubire precum gingășia unei flori, fericită precum un cântec al unei păsări și colorată precum aripile unui fluture. Tu ești lumina care-mi înseninează zilele și de aceea vreau să-ți trimit un câmp cu flori și un luminos la mulți ani.
 13. Sunt milioane de flori în lumea asta, una mai colorată și mai parfumată ca cealaltă, dar niciuna nu se compară cu tine, floarea mea preferată. La mulți ani, dragostea mea, tu ești floarea vieții mele, care îmi colorezi fiecare clipă cu iubire.
 14. În fiecare primăvară participăm la cel mai frumos moment al renașterii naturii, unde florile sunt un tablou minunat de culoare și prospețime. De aceea în fiecare an sărbătorim și florile din viața noastră. La mulți ani tuturor celor ce poartă nume de floare!
 15. Toate urările pe care le vei primi probabil că vor fi despre această zi. Eu vreau să-ți urez ca toate zilele să fie încărcate de seninătate, belșug și sănătate.
 16. Pentru că ești floarea mea preferată, toate florile îți strigă la mulți ani.
 17. Nu ajung florile să-ți fac buchetul pe care îl meriți, nu ajunge soarele să-ți dăruiesc lumina sufletului meu, nu ajunge luna să-ți spună ce simt eu, nu ajunge primăvara să te sărbătoresc. La mulți ani, mama mea dragă!
 18. Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a dăruit și sunt recunoscător că mă iubești, mă respecți și mă îndrumi atunci când am nevoie. Te iubesc și vreau să îți urez la mulți ani.
 19. Florile renasc în fiecare primăvară, la fel renaște mereu și mereu și dragostea mea pentru tine. Vreau să-ți urez un frumos și călduros la mulți ani!
 20. Pentru că ești o persoană foarte specială pentru mine și pentru că dragostea ce ți-o port este infinită, îți ofer un gând bun, plin de iubire și vreau să fii sănătoasă și fericită, mereu lângă mine.
 21. Zâmbește, aleargă, bucură-te. Este ziua ta, o zi minunată, încărcată de urări, emoții și daruri. Darul meu pentru tine este un buchet de gânduri bune pe care ți-l doresc. Fie a fiecare zi să aibă atmosfera onomasticii tale. La mulți ani!
 22. Sărbătorim onomastica în fiecare an, dar de fiecare dată o simțim la fel, deoarece noi suntem altfel în fiecare an. Tu însă tot primăvara vieții mele ești și de aceea astăzi este o i specială pentru tine, iar această emoție vreau să o împarți cu mine. Sunt recunoscătoare că ești aici și că Dumnezeu mi te-a adus în viața mea, de aceea îți urez un frumos la mulți ani și vreau ca dragostea noastră să fie ca o floare ce nu se va ofili niciodată.
 23. La mulți ani, dragul meu! Fie ca viața ta să fie presărată numai cu noroc și bucurie și chiar și întâmplările neferite să te facă să fii puternic, să zâmbești și să te bucuri mereu de viață.
 24. Ești mai frumoasă decât bujorii, decât lalele, decât lăcrămioarele, decât toate florile de primăvară. Te iubesc, draga mea și îți urez un la mulți ani plin de iubire.
 25. Se aștern numai clipe de bucurie și amintiri de neuitat, iar urările mele pentru tine sunt din ce în ce încărcate de dragoste și emoție.
 26. La mulți ani tuturor florilor! Fie ca această zi să vă umple toată viața de bucuria și soarele primăverii.
 27. Îți urez o viață presărată de iubire, sănătate și vise împlinite.
 28. Îți dăruiesc cu emoție acest buchet de flori pentru a-ți ura la mulți ani!
 29. Tu ești singura și unica mea floare. Presari în jurul tău un dulce parfum de iubire. La mulți ani, iubita mea!
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed