HomeNoutati Spectacolul de balet „Lacul Lebedelor” de P.I. Ceaikovski începe turneul în ţară

Spectacolul de balet „Lacul Lebedelor” de P.I. Ceaikovski începe turneul în ţară

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/02/Spectacolul-de-balet.jpg

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” Constanţa şi Asociaţia Culturală SpectacolArt organizează în perioada 09.03.-11.03.2015 un turneu în țară cu spectacolul de balet „Lacul Lebedelor” de P. I. Ceaikovski.

Spectacolul de balet

Programul spectacolului este următorul: GALAŢI – 09.03., la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, la orele 19:00; BACĂU – 10.03., la Teatrul „Radu Beligan”, la orele 19.30; IAŞI – 11.03., la Teatrul „Luceafărul”, la orele 19:30.

Biletele se găsesc la casele de bilete a sălilor de spectacole.

Prim-soliști, Eliza Maxim și Otilia Ganea pentru rolurile Odette-Odille; Horațiu Cherecheș și Sergiu Dan în rolurile Siegfried și Rotbart. Spectacolul se bucură de coregrafia maestrului Mihai Babușka, asistat de Corina Dumitrescu și Monica Cherecheș și de scenografia semnată Adriana Urmuzescu. Manager este Daniela Vlădescu.

Prim-solistul Horaţiu Cherecheş a declarat că a sosit momentul ca şi românii din alte judeţe, iubitori de balet, să aibă posibilitatea să urmărească compania de balet constănțeană, un reper în arta coregrafică românească. Datorită numărului mare de turnee în străinătate, artiștii Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” nu au avut ocazia să se prezinte şi în faţa publicului din ţară.

„Dorim să demonstrăm ceea ce am demonstrat şi pe marile scene din lume, că suntem profesionişti şi sperăm că vom impresiona şi publicul din ţară prin acest spectacol reprezentativ”, a afirmat Cherecheş.

Informații : Galați- 0753.312.308; Bacau – 0745.810.093; Iasi – 0731.955.250

sursa: romaniatv.net

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed