HomeStiri Gama de lentile de ochelari Hoya

Gama de lentile de ochelari Hoya

autor Elena Yvette
590 views 5 minute timp de citit

hoyaHoya Corporation este o companie globala cu sediul in Tokyo, Japonia si lider in furnizarea produselor inovative high-tech si serviciilor bazate pe tehnologii avansate din domeniul opticii. In 2013, Hoya a decis sa creeze propria sucursala in Romania, cu scopul de a continua si dezvolta marca Hoya, asigurand cele mai bune servicii de optica. Echipa Hoya Lens Romania este temeinic pregatita in domeniu, are o experienta vasta, este capabila sa ofere consultanta de specialitate si poate oferi servicii etalon pe piata din Romania.

Tipuri de lentile de ochelari Hoya

Lentile progresive.

Lentilele progresive permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape. Diferenta majora dintre lentilele bifocale si lentilele progresive este tehnologia mult mai avansata si mai performanta care sta in spatele lentilelor progresive. Lipsa liniei de despartire de pe lentila, contribuie la un aspect normal, modern, fara tendinte de imbatranire ale purtatorului. Probleme ca ceata, senzatia de valuri a imaginii, cand se face tranzitia de la vederea pentru aproape si distanta, sau oboseala ochilor, dispar odata cu folosirea ochelarilor cu lentile progresive.

Gama Hoyalux iD

 • Hoyalux iD MyStyle V+: focalizare perfecta si fara efort, performanta binoculara fara precedent , vedere naturala si stabila.
 • Hoyalux iD LifeStyle V+: o vedere considerabil mai relaxata, o corectie mult mai precisa, o vedere mult imbunatatita in cazul folosirii de diverse echipamente moderne, precum tablete sau smartphone-uri.
 • Hoyalux iD WorkStyle V+ : lentile progresive pentru interior, care permit un camp vizual clar si larg, in special la distante intermediare.

Gama TrueForm

 • Hoyalux Summit Pro TrueForm: vedere clara pentru toate distantele.
 • Hoyalux Summit CD TrueForm: aspect modern si confort maxim.
 • Amplitude TrueForm: design accesibil.

Lentile monofocale. Tehnologia lentilelor monofocale este capabila sa corecteze miopia, hipermetropia si astigmatismul. In cazul miopiei, corectia se realizeaza cu lentile negative, iar hipermetropia cu ajutorul lentilelor pozitive. Astigmatismul  determina dificultati mari atat la vederea de la aproape, cat si la distanta, astfel corectia realizandu-se cu lentile cilindrice.

 • Nulux iDentity V+:asigura purtatorului o vedere natuala in toate directiile privirii.
 • Nulux Active TrueForm:designul monofocal asferic Nulux Active asigura o vedere mult mai naturala.
 • Nulux TrueForm:este design-ul monofocal asferic Hoya cu un aspect plat, mai subtire si care ofera un camp vizual mai larg.
 • Hilux TrueForm:este design-ul monofocal sferic Hoya standard. Sunt o alegere excelenta pentru corectiile minore.

Lentile pentru interior. Domeniile de activitate in cazul unor purtatori de ochelari, ii determina sa-si foloseasca in mod alternativ vederea de apropiere si cea de distanta. Hoya raspunde acestor cerinte cu  o gama completa de lentile de interior.

 • Hoyalux iD WorkStyle V+: Cea mai buna solutie pentru lucrul la birou sau atunci cand se utilizeaza calculatorul.
 • Tact TrueForm. Ofera o vedere clara, relaxata si un camp vizual larg pentru zona intermediara.
 • Addpower TrueForm. Lentile flexibile pentru cititorii intensivi; se recomanda pe baza dioptriilor pentru aproape.
 • Lecture B TrueForm: Sunt proiectate pentru munca la birou si confera o pozitie naturala a capului in timpul lucrului la calculator.

Lentile colorate

Protejarea corecta a ochilor (vederii) in special in activitatile petrecute in aer liber este deosebit de importanta.

Luand in considerare acest aspect, Hoya a creat o gama larga de lentile colorate care sa satisfaca aceasta cerere.

 • Spectrum Sphere: Gama de lentile colorate care pot fi folosite pentru orice ocazie cum ar fi: ochelari de soare, ochelari pentru diferite activitati (sport) sau pentru ochelarii de zi cu zi.
 • Lentile polarizate Dynamic Sphere: Ofera protectie impotriva luminii puternice si imbunatateste claritatea vederii.

Lentile fotocromatice

Lentilele fotocromatice reactioneaza in functie de intensitatea luminii (in special in aer liber) revenind rapid la culoarea initiala  (intrarea intr-o incapere), oferind maximum de confort in orice circumstanta.

 • Lentilele Hoya Sensity, care asigura performanta constanta indiferent de climat sau sezon.
 • Lentilele Hoya DriveWear, care ofera protectie impotriva luminii puternice si asigura o vedere perfecta indiferent de conditiile meteo.

Lentile BlueControl

Lentilele cu HOYA BlueControl neutralizeaza lumina albastra, prevenind oboseala oculara, reduc efectul de stralucire si intensifica contrastul, oferind o perceptie mult mai naturala a culorilor.

Acestea sunt doar cateva exemple din gama larga de produse pe care Hoya Lens Romania le pune la dispozitia clientilor. Acceseaza hoya.ro si alege tipul de lentile de care ai nevoie in activitatile tale zilnice.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..