Burgerii cu pui si ghimbir sunt reteta ideala pentru un pranz satios si rapid.
Modul de preparare al burgerilor cu pui si ghimbir este unul relativ simplu intr-un timp foarte scurt.
Ingrediente:
- 2 piepturi de pui
- 4 pulpe superioare de pui dezosate si fara piele
- 300 grame de taitei cu ou
- 250 grame de legume pentru wok
- 3 catei de usturoi
- 1 bucata de ghimbir tocat
- 4 cepe verzi tocate
- jumatate de legatura de coriandru, tocat
- 3 lingurite de sos de peste
- 3 linguri de ulei de floare-soarelui
- jumatate de lingura sos de soia
- sos dulce de chilli.
Mod de preparare:
- Burgerii cu pui si ghimbir sunt simplu de preparat.Pentru inceput, se vor pune usturoiul, ghimbirul si ceapa verde intr-un robot de bucatarie si se vor toca fin.
- Ulterior, se va adauga puiul, corinadrul si sosul de peste spre a se asezona.Se va mixa din nou pana la omogenizare după cum precizează gousto.co.uk. Cu mainile ude, din aceasta cantitate de compozitie se vor forma 12 burgeri.
- Intr-un vas cu apa pusa la fiert se vor fierbe taiteii, timp in care se vor incinge doua linguri de ulei de masline in care se vor praji burgerii timp de patru minute pe fiecare parte, pana se vor patrunde; dupa ce se scot din tigaie si se pastreaza totul la cald.
- Se vor stoarce taiteii si se vor adauga in tigaie legumele care se vor sota la foc mare impreuna cu taiteii si sosul de soia.
Pofta buna!
Citește și: Pui cu usturoi