883
Carnea de pui cu spanac si curmale reprezinta o combinatie ingenioasa de ingrediente.
Carnea de pui cu spanac si curmale se prepara in 40 de minute. O puteti servi cu fasole verde.
Ingrediente pentru carne de pui cu spanac si curmale:
- 4 piepturi de pui fara piele si fara os
- 200 grame de spanac
- 8 curmale
- 2 linguri de chimion
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 2 linguri de sirop de rodie sau miere
- ulei de masline
- un praf de sare
Mod de preparare pentru carne de pui cu spanac si curmale:
- Se vor praji ceapa si usturoiul cu ulei de masline si un praf de sare, dupa care se vor adauga curmalele, spanacul si chimionul.
- Dupa aceasta, se vor taia piepturile de pui in lungime si se vor umple cu amestecul facut anterior…
- Se vor lasa la cuptor timp de 20 de minute, stropindu-se cu sirop de rodie sau cu miere.
Pofta buna!