Home RETETE Ciuperci Pleurotus pané

Ciuperci Pleurotus pané

autor Elena Yvette
795 vizualizari

Ciupercile Pleurotus pané reprezintă o rețetă vegetariană la îndemâna oricui, ușor de preparat și foarte gustoasă.

Ciuperci Pleurotus pané

Ciupercile Pleurotus pané se pot consuma simple sau cu mujdei ori cu o salată de roșii.

Ingrediente pentru ciuperci Pleurotus pané:

  • ciuperci pleurotus fără codițe
  • făină
  • puțin lapte
  • 2 sau 3 ouă
  • ulei
  • piper măcinat
  • sare

Mod de preparare pentru ciuperci Pleurotus pané:

  • Puneți la fiert ciupercile Pleurotus, presărați vegeta și adăugați usturoi; le lăsați zece minute pe foc, apoi scurgeți apa.
  • Într-un bol, bateți ouăle cu sare și piper, după care adăugați făină și diluați cu o cantitate mică de lapte, încât să rezulte un aluat puțin mai consistent față de cel pentru clătite.
  • Așezați ciupercile pe o farfurie mare sau platou.
  • Luați pe rând câte o ciupercă și o treceți prin compoziția de aluat.
  • După aceea, încingeți niște ulei într-o tigaie și rumeniți ciupercile pe ambele părți și le scoateți pe șervete de hârtie, încât să absoarbă uleiul…

Poftă bună!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies