Mod de preparare pentru friptura lipicioasa de pui:
Friptura lipicioasa de pui este o mancare delicioasa care se prepara relativ usor, daca se respecta pasii.Se vor stoarce limes intr-un vas, iar cateva jumatati se vor pune in cavitatea puiului impreuna cu toti cateii de usturoi, jumatate din ghimbir si coriandru.
Se va pune puiul intr-o tava si se va lasa la cuptor timp de 60 de minute.
Intre timp, se va prepara glazura lipicioasa.Asadar, se vor adauga restul de usturoi, ardeiul iute, restul de ghimbir, zaharul brun si sosul de peste peste sucul de limes si se paseaza.Aceasta glazura se va pune in tigaie si se va lasa pe foc pana cand scade ca sa se poata unge puiul cu ea.
Dupa ce a trecut o ora de cand a stat puiul in tava, se va adauga putina apa, apoi se toarna jumatate din glazura peste pui, dupa care se mai lasa 45 de minute…
Zeama de la pui se va turna peste restul glazurii si se va lasa sa fiarba un pic la foc mediu.
Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat.
Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante.
Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.
Niciun comentariu încă