Musaca de dovlecei cu carne de pui

Musaca de dovlecei cu carne de pui este o mancare usoara, satioasa, care presupune prepararea unor ingrediente aflate la indemana oricui, rezultatul culinar fiind unul fin si plin de savoare.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Musaca-de-dovlecei-cu-carne-de-pui.jpg

Musaca de dovlecei cu carne de pui este o mancare usoara, satioasa, care presupune prepararea unor ingrediente aflate la indemana oricui, rezultatul culinar fiind unul fin si plin de savoare.

Musaca de dovlecei cu carne de pui

Musaca de dovlecei cu carne de pui reprezinta o reteta culinara bogata in vitamine si proteine, ideala oricarui pranz.Ingrediente pentru musaca de dovlecei cu carne de pui:

  • 3 dovlecei
  • 1 piept de pui
  • 150 grame cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • mirodenii

Mod de preparare pentru musaca de dovlecei cu carne de pui:

  • Musaca de dovlecei cu carne de pui este o reteta culinara usor de preparat.Se vor taia dovleceii pe lungime, la fel si pieptul de pui si se vor condimenta cu mirodenii, dupa care se vor praji in ulei, dupa patru minute minute adaugandu-se si usturoiul.
  • Dupa ce s-au prajit, se vor aseza dovleceii intr-un vas yena si se vor acoperi cu carne de pui si felii de rosii.
  • La final, se va rade branza peste continut…
  • Se va baga totul la cuptor pret de zece minute.

Pofta buna!

 

Citește și: Carne de pui frageda cu sos aromat

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *