Păstăi de fasole sotate cu oregano

Share

Păstăile de fasole sotate cu oregano reprezintă o rețetă culinară foarte gustoasă și hrănitoare, ideală pentru masa de prânz sau cină.

Păstăi de fasole sotate cu oregano

Păstăile de fasole sotate cu oregano se pot consuma atât drept garnitură, cât și ca fel principal, alături de mămăligă și mujdei, de exemplu.

Ingrediente pentru păstăi de fasole sotate cu oregano:

  • 900 g păstăi de fasole (proaspătă sau congelată)
  • 1 ceapă roșie potrivit de mare, tocată
  • 2 linguri de oregano tocat
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare pentru păstăi de fasole sotate cu oregano:

  • Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie mare, adăugați ceapa și o căliți timp de un minut.
  • Adăugați păstăile de fasole și le sotați circa patru minute, apoi reduceți flacăra, să fie medie.
  • Adăugați și cele două linguri de oregano tocat, după care mai sotați pentru încă opt minute, amestecând frecvent, până când păstăile se înmoaie.
  • Presărați sare și piper măcinat, după gust…

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news