Paste carbonara cu carnati si broccoli

O reteta cu influente italiene, pastele carbonara cu carnati si broccoli sunt pe gustul tuturor.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/P177340414020621_5.jpg

O reteta cu influente italiene, pastele carbonara cu carnati si broccoli sunt pe gustul tuturor.

P177340414020621_5

Pastele carbonara cu carnati si broccoli sunt usor de preparat si se pot consuma cu orice ocazie.

Ingrediente pentru paste carbonara cu carnati si broccoli

  • 8 carnati de porc
  • 3 oua
  • 50 g parmezan
  • 1 lingura ulei masline
  • 300 g spaghete
  • 1 capatana broccoli
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare pentru paste carbonara cu carnati si broccoli:

  • Se taie carnatii.
  • Carnea se modeleaza in forma de chiftelute si se prajeste.
  • Intre timp, preparati un amestec din ou, parmezan, condimente.
  • Se taie broccoli in bucatele.
  • Se fierb pastele.
  • Cu trei minute inainte de a le lua de pe foc se adauga bucatile de broccoli. Pastrati o cana de apa si restul scurgeti-o…
  • Puneti usturoiul peste carne si mai lasati-o pe foc cateva minute conform datelor furnizate de homechef.com. Dupa ce o luati de pe foc, puneti pastele si broccoli peste carne, apoi turnati amestecul de ou. Daca sosul este prea gros, se dilueaza cu putina apa fierbinte ramasa.

Pofta buna!

Citește și: Paste cu broccoli si fulgi de migdale

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *