HomeSANATATEPsihiatrie Semnele depresiei

Semnele depresiei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Semnele-depresiei in Psihiatrie

Chiar daca semnele depresiei au legatura cu starea emotionala, aceasta afectiune poate veni alaturi de manifestari fizice precum diaree, greata sau dureri abdominale.

Semnele depresiei

De cele mai multe ori, persoanele nu sunt de acord cu aceasta idee si nu au cum sa o trateze corespunzator. Simptomele nu trebuie ignorate, deoarece efectele se pot observa in scurt timp.

Oboseala severa
Aceasta este adesea asociata cu depresia si, chiar daca o persoana doarme cat este necesar, se poate trezi cu un sentiment de oboseala.

Probleme digestive
Acestea sunt foarte intalnite la persoanele depresive, mai ales in randul adolescentilor sau copiilor. Copiii au probleme stomacale atunci cand devin coplesiti de anxietatea provocata de timpul petrecut alaturi de ceilalti copii. Adultii depresivi pot avea diaree si greata.

Exces de energie
Persoanele depresive pot resimti o stare de neliniste care nu le permite relaxarea sau petrecerea timpului intr-un anumit loc. Persoanele afectate au nevoie de diferite ocupatii pentru perioada mai indelungata, astfel avand atentia distrasa…

Dureri de cap
Acestea pot fi cauzate de mai multi factori, insa reprezinta si un simptom al depresiei. De obicei, aceste dureri se accentueaza dimineata si seara.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed