Piepturi de pui picante umplute cu lamaie si capere

Share

Piepturile de pui picante umplute cu lamaie si capere este reteta ideala pentru o cina apetisanta si foarte aromata.

Piepturi de pui picante umplute cu lamaie si capere

Piepturile de pui picante umplute cu lamaie si capere reprezinta o mancare cremoasa si cu gust imbietor, ideala cinelor speciale in familie.

Ingrediente pentru piepturi de pui picante umplute cu lamaie si capere:

  • 2 piepturi de pui
  • 400 grame de rosii
  • 4 linguri de branza Ricotta
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de Parmezan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de capere
  • 1 lingura fulgi de ardei iute
  • coaja de la o lamaie
  • patrunjel

Mod de preparare pentru piepturi de pui picante umplute cu lamaie si capere:

  • Se va cresta interiorul fiecarui piept de pui, dupa care se vor amesteca intr-un bol Ricotta, coaja de lamaie, Parmezanul, caperele si fulgii de ardei iute, dupa care se vor asezona. Se vor umple buzunarele cu amestecul respective si se va sigila fiecare deschizatura cu ajutorul unei scobitori.
  • Se vor aseza intr-un vas termorezistent piepturile de pui, se vor stropi cu o lingura de ulei de masline si se vor asezona.
  • Se vor da la cuptor timp de 20 de minute, pana se patrund.
  • Intre timp, se va pregati sosul: se va sota usturoiul pana devine auriu, se adauga rosiile si se lasa sa fiarba timp de zece minute.
  • La final, se adauga deasupra patrunjel.
  • Se serveste cu cartofi natur, dupa preferinta…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news