HomeStiri Mondene Antonia vorbește despre relația cu Vincenzo Castellano

Antonia vorbește despre relația cu Vincenzo Castellano

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/646x404.png

Deși a evitat să declare despre acest subiect până acum, Antonia a simțit că e momentul să vorbească deschis despre fosta ei relație și momentele prin care a trecut.

646x404

Antonia și Vincenzo au fost căsătoriți și au împreună o fetiță, pe nume Maya. Aceasta locuiește în Italia, împreună cu tatăl ei, iar Antonia își dorește enorm să poată câștiga custodia fetiței, pentru a o putea avea lângă ea.

Antonia vorbește despre relația cu Vincenzo

„Nu mi-a fost frică să mă arunc, pentru că mi-am dorit o iubire de genul ăsta şi a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta, pe care mi-o doream şi nu o priveam. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Nu am căutat. Oricum, primul gând după ce te desparţi este să aştepţi. A fost ceva frumos pentru că a venit natural, pentru unii a fost ceva brusc pentru că s-a întâmplat cu vreo două sau trei luni după ce m-am despărţit. La mine se dusese acel ceva, am fost foarte rănită şi, pur şi simplu, a fost bine-venită această dragoste”, a spus Antonia…

61677377

Antonia consideră că refuzul lui Vincenzo de a-i da fetița este o simplă răzbunare din partea lui pentru cele întâmplate: „Nu ştiu. Uneori vreau să cred că da, nu vreau să jignesc pe nimeni, eu mă abţin foarte mult, pentru că oricum nu mă văd cu această persoană. Nu pot să înţeleg nici eu şi aş vrea să întreb care este motivul. Prefer să nu deschid acest subiect, pentru că este un subiect destul de sensibil. E primul meu copil, am purtat-o în mine nouă luni, avem o conexiune… Scopul meu nu a fost să zic: «Bă, eu am fost aia care a fost rănită şi ei sunt ăia răi». Cel mai urât zvon este că mi-am părăsit fetiţa. Ce vreau să spun este că nimeni nu merită asta. Nici un tătic, nicio mămică. Ea e fericită când ne vedem. Îmi doresc să vină la mine, pentru că este jumătate româncă şi pentru că aşa este normal. Sunt multe cupluri care sunt despărţite şi copiii se duc şi la mamă şi la tată. Nu e frumos, dar asta e situaţia. Normal că este dorinţa mea să vadă casa mea, să se vadă cu fraţii. Ştiu că nu au acelaşi tată şi e puţin ciudat, dar jumătate din sângele lor este din mine. Chiar ieri Dominic m-a întrebat când vine Maya. Nici nu ştiu ce să îi răspund”, a adăugat Antonia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed