Reteta de pulpe de pui crocante cu sos de mustar si miere este un amestec inedit de texturi. Aceasta se poate pregati in mai putin de o ora.
Pulpele de pui crocante cu sos de mustar si miere reprezinta o reteta ideala atat pentru pranzurile din finalul saptamanii, cat si pentru ocaziile mai speciale conform campbells.com.
Ingrediente pentru pulpe de pui crocant cu sos de mustar si miere:
- 12 pulpe superioare de pui, fara os si fara piele
- 2 oua care se vor bate cu furculita
- 100 grame de covrigei sarati
- 100 ml de mustar cu boabe
- putina faina pentru a tapeta pulpele
- 4 linguri de miere
- 1 lingura otet din vin alb
- pentru servit: legume fierte
Mod de preparare:
- Se va incinge cuptorul la 200º C, dupa care se vor marunti covrigeii.
- Pesmetul format din covrigei se va turna pe o farfurie.
- Pulpele de pui se vor asezona, vor trece prin faina, ou si prin acel pesmet format din covrigei.
- Pulpele, dupa ce au fost stropite cu ulei, vor sta la cuptor timp de 35 de minute pana vor deveni crocante.
- Intr-un vas mai mic, se vor amesteca mustarul cu mierea si otetul, si se adauga deasupra pulpelor…
- Pulpele de pui se vor servi alaturi de legume fierte.
Pofta buna!
Citește și: Pui cu quesadilla
Niciun comentariu încă