HomeStiri Mondene Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au conturi pe rețelele de socializare

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au conturi pe rețelele de socializare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
andracatalinmaruta

Andra și Cătălin Măruță le-au făcut copiilor conturi pe rețelele de socializare, astfel, David și Eva sunt activi pe Facebook de ceva vreme, însă acest lucru s-a întâmplat pentru siguranța lor.

andracatalinmaruta

Cântăreața a vorbit despre acest lucru, declarând faptul că e o modalitate prin care îi poate securiza, asigurându-se că nu se vor face alte conturi false cu numele lor, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut…

andra-si-catalin-maruta-primul-paste-cu-david_2

„Lucrurile stau în felul următor. Conturile de pe site-urile de socializare ale copiilor nu sunt niște conturi pentru a posta sau pentru a pune diverse lucruri, ci pur și simplu au fost niște conturi care să arate că David și Eva nu au conturi oficiale. Știu că pare complicat toată chestia asta, dar să-ți explic. De-a lungul timpului au fost făcute foarte multe conturi cu numele lor și atunci erau foarte mulți oameni care îmi spuneau că au văzut ce a postat David sau Eva, iar noi încercam să le explicăm că nu se poate așa ceva, copiii mei nu au conturi de Facebook și Instagram, iar ei nu credeau. Am văzut că sunt zeci de mii de conturi cu numele lor nu am făcut nimic altceva decât să încercăm să securizăm această treabă. Ei au niște conturi, dar unde nu sunt fotografii, doar ca lumea, atunci când citește un post pe canalul Andrei să vadă că ăla ar fi oficial”, a declarat Cătălin Măruță. 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed