Home Tuica fiarta

Tuica fiarta

autor Elena Rădulescu
Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Tuica-fiarta1.jpg

Tuica fiarta este o reteta tipic romaneasca pentru persoanele care prefera alcoolul foarte puternic, ideala fiind in sezonul rece.

Tuica fiarta

Tuica fiarta este o bautura alcoolica ce se prepara repede si usor.

Ingrediente pentru tuica fiarta:

  • 250 ml de tuica
  • 1 lingura de zahar
  • 5 cuisoare
  • 10 boabe de piper negru

Mod de preparare pentru tuica fiarta:

  • Tuica fiarta se poate servi cu precadere la sarbatorile de iarna si la traditiile romanesti din sezonul rece menționează bbcgoodfood.com. Se vor amesteca 250 ml tuica cu o lingura de zahar, cinci cuisoare, zece boabe de piper si se va acoperi pana da in clocot.
  • Se va servi fierbinte…

Sa o serviti cu placere!

Citește și: Compot de mere

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies