Home RETETERetete de mancareBauturi si cocktailuri Tuica fiarta

Tuica fiarta

autor Elena Yvette
751 vizualizari

Tuica fiarta este o reteta tipic romaneasca pentru persoanele care prefera alcoolul foarte puternic, ideala fiind in sezonul rece.

Tuica fiarta

Tuica fiarta este o bautura alcoolica ce se prepara repede si usor.

Ingrediente pentru tuica fiarta:

  • 250 ml de tuica
  • 1 lingura de zahar
  • 5 cuisoare
  • 10 boabe de piper negru

Mod de preparare pentru tuica fiarta:

  • Tuica fiarta se poate servi cu precadere la sarbatorile de iarna si la traditiile romanesti din sezonul rece. Se vor amesteca 250 ml tuica cu o lingura de zahar, cinci cuisoare, zece boabe de piper si se va acoperi pana da in clocot.
  • Se va servi fierbinte…

Sa o serviti cu placere!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies