Carnea de pui glazurata cu miere si suc de portocale reprezinta o reteta culinara inedita, foarte aromata si cu un gust desavarsit, care poate fi servita oricand alaturi de cei dragi, indiferent de ocazie.
Carnea de pui glazurata cu miere si suc de portocale este o reteta formidabila, o mancare ce merita incercata.Ingrediente pentru carne de pui glazurata cu miere si suc de portocale (pentru 10 portii):
- 5 pui
- 300 ml suc de portocale
- 150 ml miere
- 150 ml ulei masline
- 250 grame de portocale
- condimente: piper, sare, rozmarin.
Mod de preparare pentru carne de pui glazurata cu miere si suc de portocale:
- Se va amesteca sucul de portocale cu miere, ulei, mirodenii si se vor marina puii in acest amestec pret de 6 ore.
- Se vor felia portocalele si se vor aseza impreuna cu puiul intr-o tava la cuptor si se vor coace pana cand se observa ca s-au rumenit.
Pofta buna!
Citește și: Pui curry pe pat de cartofi dulci