Home RelatiiDespartire Tipuri de barbati cu care nu ar trebui sa te mariti niciodata

Tipuri de barbati cu care nu ar trebui sa te mariti niciodata

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views 2 minute timp de citit

Avem o lista cu tipuri de barbati pe care ar trebui sa-i eviti, daca vrei o relatie serioasa. Te intereseaza? Ia un pix si o bucata de hartie si noteaza!

Burlacul toxic

Acesta este unul dintre tipurile de barbati pe care ar trebui sa-i eviti. El este foarte istet, incantator si manierat, care te poate cuceri cu vorbe dulci. Iti va spune mereu ca nu a gasit inca persoana potrivita, ceea ce iti va da sperante. Este tipul care nu te va prezenta prietenilor si familiei sale, pentru ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa.

Tipul care inca nu a uitat-o pe fosta prietena

Acesta este alt gen de barbat cu care nu ar trebui sa te intalnesti. Inca nu a uitat relatia trecuta si fiecare femeie pe care o intalneste nu va intrece ultimul standard. Poate ca de aceea nu se va casatori cu tine, pentru ca inca o mai cauta pe fosta.

Romanticul etern

Spre deosebire de burlac, care fuge de angajamente, romanticul etern este de acord cu casatoria. Iubeste romantismul in esenta lui, dar odata ce fluturii dispar, va disparea si el. Intalnirea cu el ar fi ca o luna de miere, mai mult, fii atenta ca acest barbat se uita mai mult la ambalaj decat la continut.

Caut mereu ceva mai bun!

Se intreaba constant daca exista undeva femeia potrivita pentru el si isi pastreaza aceleasi idei, astfel fiind predispus monotoniei.

Barbatul de cariera

Acest gen inca mai incearca sa afle ce vrea de la cariera lui. Poate ca de aceea se va concentra mai mult pe acest lucru decat pe relatia voastra, pentru ca asta este prioritatea lui numarul 1.

Baiatul mamei

Acesta este barbatul care are o relatie foarte stransa cu mama sa. Desi ii pasa, iubeste si intelege, influenta mamei lui nu ii va afecta doar cariera, ci si deciziile sau viata amoroasa. Deci, daca vrei sa-l faci sa aleaga intre voi doua, ar trebui sa fii pregatita pentru un raspuns care nu-ti va placea.

Barbatul Peter Pan

Sindromul Peter Pan este vazut deseori la barbatii de 30 sau 40 de ani, care se comporta ca niste baieti de scoala si nu le place barbatul care ar trebui sa fie. In ciuda faptului ca este distractiv si spontan, cand ai nevoie de o decizie serioasa, poate ca nu va fi prin preajma sa te ajute.

Ciudatul posesiv

Se poate sa-ti ofere protectie la inceput, dar apoi ar putea ajunge sa te sufoce, pentru ca vrea sa iti stie programul si tot ce vrei sa faci la fiecare pas…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies