Home Stiri Testul care îţi arată personalitatea ta secretă: Care cuplu din imagine nu formează o familie?

Testul care îţi arată personalitatea ta secretă: Care cuplu din imagine nu formează o familie?

autor Elena Yvette
359 vizualizari
Testul care iti arata personalitatea ta secreta
loading...

Mai sus îţi prezentam trei imagini, în fiecare imagine fiind câte un cuplu. Alege imaginea care îţi transmite cel mai puţin idea de familie şi află ce personalitate secretă ai, dar şi cum vezi tu idea de familie:

Cuplul 1

Dacă faci parte din categoria persoanelor care au ales primul cuplu, înseamnă că această direcție nu îţi surâde foarte tare.

Imaginea prezintă un cuplu, dar semnificațiile pozei pot fi multiple. Prima interpretare poate arăta că cei doi adulți nu sunt foarte apropiaţi, deoarece transmit sentimentul că ar fi chiar necunoscuți. A doua variantă spune că mama face tot posibilul pentru a-l ţine pe tată departe copil.

Deşi eşti genul de persoană căreia îi place să îi ajute pe cei din jur, nu eşti la fel de hotărâtă şi în privinţa lucrurilor care ţin de tine şi, tocmai din acest motiv, nu eşti decisă dacă vrei să îţi întemeiezi o familie. Dar nu se ştie. Poate te vei răzgândi pe viitor.

Cuplul 2

Dacă ai ales cuplul cu numărul 2, tu eşti cea făcută pentru viaţa de familie. Eşti o femeie de casă, o femeie care vrea să îşi întemeieze o familie, dar şi care îşi doreşte să fie înconjurată de mulţi copii. Niciodată nu vei face ceva care i-ar putea răni pe cei dragi din jurul tău, nu i-ai răni, ci ai face orice îţi stă în putere pentru a avea grijă de ei.

A doua imagine îi prezintă pe cei doi părinţi, aceştia fiind foarte relaxaţi, liniștiți. Însă, copilul nu este în centrul atenţiei pentru ei, nu îi dau importanţă.

Faci parte din categoria persoanelor care preferă o relaţie serioasă, stabilă, deoarece scopul tău este întemeierea unei familii. Vrei să te căsătorești şi să ai mulţi copii. Aceasta ar fi etapa din viaţa ta la care, dacă ai ajunge, ai avea sentimentul de împlinire.

Cuplul 3

Dacă ai ales a treia poză, al treilea cuplu, trebuie să ştii că acest lucru scoate le iveală ceva tragic din viaţa ta. Dacă a treia poză nu îţi transmite idea de familie înseamnă că, atunci când erai mică, ai suferit o traumă, ceva rău ţi s-a întâmplat.

A treia imagine prezintă o familie unită, o familie fericită. Între cei doi părinţi se poate observa iubirea, iar toată atenţia, dar şi toată dragostea lor se îndreaptă către copil.

Problemele, dar şi traumele prin care ai trecut în copilărie te-au marcat mult mai mult decât crezi şi nu vezi întemeierea familiei ca fiind un lucru real.

Spre exemplu, dacă unul dintre părinţii tăi sau chiar amândoi a fost violenţi, dacă violențele au avut loc asupra lor înşişi sau chiar asupra ta, dacă certurile din casă i-au afectat doar pe ei sau şi pe tine, ei bine, idea de familie nu îţi surâde de niciun fel…

Ai tendinţa de a asocia întâmplările vechi, traumatizante, cu idea de familie şi generalizezi foarte mult aspectele negative, dar şi impresiile pe care copilăria le-a lăsat.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies