Home RelatiiDRAGOSTE Dragostea si intimitatea inseamna mai mult decat s3x

Dragostea si intimitatea inseamna mai mult decat s3x

autor Elena Yvette
804 vizualizari

Dragostea si intimitatea inseamna mai mult decat s3x – intimitatea presupune crearea unei legaturi intr-un mod in care depaseste sfera cuvintelor si a meselor rafinate. Uneori, poti simti ca ai pierdut acel „sentiment de iubire” – in special cand tocmai ai nascut. Intimitatea este s3xy, asadar iata cateva trucuri important pentru a o redobandi:

Dragostea si intimitatea inseamna mai mult decat sex

  • Masajul: poate suna ieftin, dar masajul poate fi atat amuzant, cat si s3xy. Organizeaza un eveniment special pentru care sa cumperi uleiuri parfumate pentru masaj – cu aromele clasice de scortisoara sau portocale, desi multe prefera un parfum care este mai putin intens. Aprinde lumanari, pune pe fundal niste muzica linistitoare si, cu toate ca veti chicoti… bucurati-va de moment.
  • Muzica: iti amintesti perioada in care inregistrarea unei casete cu diferite piese reprezenta calea cea mai la moda prin care ii aratai cuiva ca iti este drag? Tu si partenerul puteti petrece o seara linistita delectandu-va cu melodiile din colectia voastra si ascultand piesele care sunt speciale pentru voi.
  • Dusurile/baile: incercati sa va spalati reciproc si sa nu va grabiti – puteti face acest lucru cand copilul vostru doarme noaptea sau cand trage un pui de somn ziua.
  • Seara intalnirii: cateodata, cel mai s3xy si romantic lucru este de a petrece pur si simplu timpul fiind doar voi doi impreuna, citind, ascultand muzica si conversand, acasa sau intr-un local, ori cafenea. Deci, tu si jumatatea ta puteti lasa copilul in grija unui membru al familiei sau a unei bone de incredere, si sa mergeti din nou la intalniri ca pe vremuri, pentru a va redescoperi reciproc…
  • Copilul din camera: daca bebelusul doarme cu voi in camera, v-ati simti mult mai confortabil si mai relaxati si sa faceti s3x in alta camera sau mutand copilul acolo. Ganditi-va astfel: puteti face dragoste in toata casa, precum tinerii sau adolescentii zilelor noastre.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies