Home Stiri 11 cupluri care s-au cunoscut pe platourile de filmare

11 cupluri care s-au cunoscut pe platourile de filmare

autor Elena Yvette
11 vizualizari

Iubirea… pentru majoritatea oamenilor, iubirea apare în cele mai neașteptate momente ale vieții. Totuși, pentru unele celebrități a fost ușor deoarece și-au întâlnit jumătatea pe platourile de filmare. În continuare, vă vom prezenta cele mai cunoscute cupluri formate în acest mod.

Emma Stone și Andrew Garfield

Emma-Stone-și-Andrew-Garfield

Toți ne-am îndrăgostit de aceste personaje de prima dată când le-am văzut împreună în The Amazing Spider-Man (Uimitorul Om-Păianjen). În film, aventura lor romantică a avut un final tragic, dar a fost doar începutul poveștii lor de dragoste în viața reală. În acest moment, cei doi nu mai sunt împreună, dar noi îi iubim în continuare, mai ales că aceștia au reușit să rămână prieteni, în ciuda despărțirii.

Nina Dobrev și Ian Somerhalder

 Nina-Dobrev-și-Ian-Somerhalder

O poveste de dragoste supranaturală de pe platourile de filmare a dat naștere și unei iubiri minunate și în viața reală. Deși în serialul The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirilor), Elena și Damon au împărțit eternitatea împreună, în viața reală iubirea a durat doar trei ani. Actorii au decis să meargă pe căi separate, iar în acest moment Ian este căsătorit cu actrița Nikki Reed, cu care are și o fetiță.

Emily VanCamp și Joshua Bowman

 Emily VanCamp și Joshua Bowman

În serialul Revenge (Răzbunare), au trecut foarte repede de la dragoste la ură însă în viața reală, cei doi actori sunt îndrăgostiți până peste cap.

Antonio Banderas și Melanie Griffith

Antonio Banderas și Melanie Griffith

Aceștia s-au întâlnit în anul 1995, pe platourile de filmare ale filmului Two Much, și au fost fericiți împreună aproape 20 de ani. După o perioadă extrem de plăcută pentru amândoi, aceștia au decis să pună capăt relației, chiar dacă, în acel moment, cuplul lor era considerat cel mai stabil de la Hollywood.

Ben Affleck și Jennifer Lopez

 Ben Affleck și Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck, unul dintre cele mai tari cupluri de celebrități, au început relația la un an după ce au lucrat împreună pe platourile de filmare la Gigli, în 2003. Cei doi chiar s-au logodit însă, spre disperarea fanilor, s-au despărțit un an mai târziu, în 2004.

Rachel Bilson și Adam Brody

Rachel Bilson și Adam Brody

Dacă ați fost fani O. C. (Rebel în California), nu aveți cum să nu recunoașteți acest cuplu. Adam Brody și Rachel Bilson au avut o chimie extraordinară atât pe ecrane, cât și în viața reală. Din păcate, relația lor a luat sfârșit în anul 2006, după trei ani.

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

 Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr. s-au întâlnit pentru prima dată în 1997, pe platourile de filmare ale filmului I Know What You Did Last Summer (Știu ce-ai făcut astă vară). Aceștia s-au căsătorit în 2002, an în care au jucat împreună în Scooby Doo. Cei doi locuiesc în acest moment în Los Angeles și au doi copii.

Blake Lively și Penn Badgley

 Blake Lively și Penn Badgley

Acest cuplu reprezintă un bun exemplu datorită modului în care și-au încheiat relația. Blake Lively și Penn Badglay au jucat în celebrul serial Gossip Girl (Gossip Girl: Intrigi la New York) și au fost împreună timp de doi ani. S-au despărțit în 2010, iar ambii au ținut această situație în frâu, reușind să încheie frumoasa poveste de dragoste într-un mod prietenos și elegant. Cei doi nu au lăsat acest lucru să le afecteze activitatea.

Kristen Stewart și Robert Pattinson

 Kristen Stewart și Robert Pattinson

Cine nu își amintește de acest cuplu? Toată lumea a fost înnebunită după seria Twilight (Amurg), iar cei doi sunt personajele principale din celebrele filme. Deși povestea lor de dragoste din viața reală părea că nu se va termina niciodată, din păcate, aceasta a avut un final brusc și neașteptat.

Rachel McAdams și Ryan Gosling

 Rachel McAdams și Ryan Gosling

Acesta este unul dintre cuplurile ce păreau să aibă o chimie perfectă pe ecran. Personajele principale ale celebrului film romantic The Notebook (Jurnalul) au avut, în viața reală, o relație ce a durat timp de patru ani. Cel mai amuzant lucru este că, la începutul filmărilor pentru filmul menționat mai sus, actorii nu au suportat deloc să stea unul lângă celălalt. Se pare că este adevărată vorba „Între dragoste și ură este o linie subțire”…

 

Mila Kunis și Ashton Kutcher

 1C3E21A1

Zicala veche care spune că „Dacă e menit să fie, va fi” descrie perfect relația dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1998, pe platourile de filmare ale serialului That ’70s Show (Anii ’70), dar abia 14 ani mai târziu cei doi au format un cuplu și s-au căsătorit. Din relația celor doi au rezultat doi copii frumoși.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!