HomeStiri Mondene Iată motivul pentru care Adela s-a despărțit de Marius Kalmar!

Iată motivul pentru care Adela s-a despărțit de Marius Kalmar!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Iată motivul pentru care Adele s-a despărțit de Marius Kalmar! in Stiri Mondene

În urmă cu mai mulți ani, Adela Popescu a format un cuplu cu Marius Kalmar și, chiar atunci când toată lumea credea că se vor căsători, prezentatoarea a decis să pună punct relației.

În cadrul unui interviu, Radu Vâlcan a declarat că povestea sa de iubire a început când era coleg de serial cu aceasta, perioadă în care Adela era într-o relație cu Marius. Așadar, putem deduce că motivul pentru care Adela și iubitul său de la acea vreme s-au despărțit ar fi fost începutul relației cu Radu Vâlcan.

Iată motivul pentru care Adele s-a despărțit de Marius Kalmar! in Stiri Mondene„Primele castinguri pentru serialul «Iubire și onoare» le-am dat cu actorii mai vechi care urmau să joace. La un moment dat, a venit rândul să dau și cu ea, pentru o anumită scenă, cu personajul ei. Am văzut atâta forță la femeie aia micuță de statură. În momentul în care a început repetiția, nu-mi venea să cred. Eram șocat. Asta a fost prima interacțiune dintre noi. Apoi am mai repetat și uite-ne acum! (…) Am început ușor să ne apropiem. Pe mine râsul ei m-a dat pe spate. Are un râs, zic eu, contagios.

Iată motivul pentru care Adele s-a despărțit de Marius Kalmar! in Stiri MondeneCând ne-am cunoscut, a ieșit explozia și forța de care a dat ea dovadă, după am fost simpli colegi. După luni de repetiții, a fost un moment, apoi mai multe momente. Când filmam «Iubire și onoare» în Turcia, îi știam tot programul, ieșea dimineața la alergat, atunci eram fiert.

Iată motivul pentru care Adele s-a despărțit de Marius Kalmar! in Stiri MondeneAdela este un om extrem de retras, care are grijă ce expune. (…) Totul a fost natural. Ea mă ținea așa, la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar, în felul ăsta, i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…) Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncat, calamari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă, mi se părea ceva exotic, extraordinar. (…) După, am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a spus soțul Adelei, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed