Iată motivul pentru care Adela s-a despărțit de Marius Kalmar!

Share

În urmă cu mai mulți ani, Adela Popescu a format un cuplu cu Marius Kalmar și, chiar atunci când toată lumea credea că se vor căsători, prezentatoarea a decis să pună punct relației.

În cadrul unui interviu, Radu Vâlcan a declarat că povestea sa de iubire a început când era coleg de serial cu aceasta, perioadă în care Adela era într-o relație cu Marius. Așadar, putem deduce că motivul pentru care Adela și iubitul său de la acea vreme s-au despărțit ar fi fost începutul relației cu Radu Vâlcan.

„Primele castinguri pentru serialul «Iubire și onoare» le-am dat cu actorii mai vechi care urmau să joace. La un moment dat, a venit rândul să dau și cu ea, pentru o anumită scenă, cu personajul ei. Am văzut atâta forță la femeie aia micuță de statură. În momentul în care a început repetiția, nu-mi venea să cred. Eram șocat. Asta a fost prima interacțiune dintre noi. Apoi am mai repetat și uite-ne acum! (…) Am început ușor să ne apropiem. Pe mine râsul ei m-a dat pe spate. Are un râs, zic eu, contagios.

Când ne-am cunoscut, a ieșit explozia și forța de care a dat ea dovadă, după am fost simpli colegi. După luni de repetiții, a fost un moment, apoi mai multe momente. Când filmam «Iubire și onoare» în Turcia, îi știam tot programul, ieșea dimineața la alergat, atunci eram fiert.

Adela este un om extrem de retras, care are grijă ce expune. (…) Totul a fost natural. Ea mă ținea așa, la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar, în felul ăsta, i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…) Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncat, calamari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă, mi se părea ceva exotic, extraordinar. (…) După, am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a spus soțul Adelei, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente