Home Stiri A fost sau nu sechestrată Ioana Filimon de iubitul turc? Ce a declarat vedeta în fața polițiștilor

A fost sau nu sechestrată Ioana Filimon de iubitul turc? Ce a declarat vedeta în fața polițiștilor

autor Negriu Elena
297 vizualizari

Ioana Filimon a trecut printr-o perioadă dificilă din viața ei, deoarece a dorit de mai multe ori să se întoarcă în România, dar nu a fost lăsată de iubitul ei turc, după cum susțin prietenii acesteia.

2

Părinții ei au apelat la ajutorul Ambasadei Române în Turcia, pentru ca poliția să vină acasă la omul de afaceri turc, spre a investiga situația.

Conform Spynews, declarațiile pe care Ioana Filimon le-a dat polițiștilor turci sunt cu totul surprinzătoare și nu corespund deloc cu ceea ce susțin părinții și prietenii ei.

„Informațiile îmi aparţin şi sunt adevărate. Am citit drepturile mele legale, am înţeles şi vreau să dau declaraţia mea şi să răspund întrebărilor care îmi sunt adresate.

Pentru că nu pot citi şi nici nu pot să vorbesc turcă, vreau ca declaraţia mea să fie realizată cu ajutorul unui interpret, în baza Oficiului de Interpretare.

Locuiesc în România. Rețeaua de telefonie de pe care am contactat aparţine României. Nu am reședință în Turcia şi nicio altă cartelă cu număr de Turcia pe care să o fi folosit aici.

Sunt fotomodel în România. Sunt cunoscută în ţara mea. În Turcia am venit recent, pentru a sta cu iubitul meu. Sunt împreună cu el de aproximativ două luni.

Părinţii mei cunosc situaţia şi ştiu totul despre relaţia noastră.

În plus, pentru că sunt o persoană publică în România, presa de acolo a scris despre relaţia mea cu iubitul meu, în urma imaginilor postate cu acesta pe Instagram.

Astăzi, pe 19.08.2019, când am plecat de acasă, nu mi-am luat telefonul cu mine şi de aceea familia mea nu a putut lua legătura cu mine.

Părinţii mei au vorbit cu cei de la Consulat, cărora le-au spus că am fost bătută şi forțată de iubitul meu şi de aceea ne-a contactat Poliția.

Am sunat-o pe mama de pe telefonul prietenului meu, pentru ca familia mea să nu se îngrijoreze mai mult.

Când am ajuns acasă, de asemenea, am sunat-o din nou pe mama de pe telefonul meu. Apoi am venit la şeful Biroului cu iubitul meu.

Vreau să precizez că nu sunt ţinută cu forţa lângă iubitul meu. Şi, în plus, nu a abuzat de mine. Afirmațiile familiei mele nu sunt fondate.

Aş dori, de asemenea, să prezint fotografii pe care le-am postat pe contul meu de Instagram alături de iubitul meu, pentru a fi adăugate în dosarul de anchetă”, a declarat Ioana Filimon Poliției din Turcia, potrivit Spynews

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies