Home Stiri Cum pot crește șansele de a câștiga la loto?

Cum pot crește șansele de a câștiga la loto?

autor Elena Yvette
196 vizualizari

Uneori avem senzația că singura soluție de a ne îmbogăți este aceea de a juca la loto. Considerăm că doar acest lucru ne poate scoate din problemele financiare care ne fac viața mai grea. Cei care într-adevăr își doresc să își încerce norocul în acest mod ar trebui să țină cont de niște mici sfaturi care i-ar putea ajuta să aibă mai multe șanse de câștig.

loto

Dacă îți dorești să câștigi la loto, este indicat să urmezi cu atenție sfaturile următoare.

Achiziționează mai multe bilete

De obicei, persoanele care câștigă frecvent cumpără mai multe lozuri. Acest lucru le crește semnificativ șansele de a câștiga, chiar dacă suma nu este neapărat una mare. Totuși, faptul că aceștia plătesc o sumă mai mare pe bilete presupune și un profit mai mic. Aceste gânduri nu ar trebui să te demoralizeze, ci să te determine să joci la loto cumpărând mai multe bilete.

Înscrie-te într-un grup al jucătorilor la loto

Există astfel de grupuri în care se vorbește doar despre posibilitățile de a câștiga la loto, se caută soluții și se „vând” ponturi. Dacă intri într-un astfel de grup, cu siguranță vei juca mai des la loterie și vei cumpăra mai multe bilete. Acest lucru presupune și împărțirea banilor cu mai multe persoane.

Să nu alegi niciodată numere consecutive

În urma studiilor, s-a demonstrat că sunt șanse mici să fie extrase numerele consecutive. Totuși, acest lucru nu este exclus, iar totul ține doar de noroc. Cel mai bine este să te gândești la numere cât mai diferite, dar dacă te simți norocoasă jucând cu numere consecutive, ar fi bine să nu alegi mai mult de două.

Nu trebuie să alegi numere din aceeași categorie

Cel mai indicat este ca numerele să fie cât mai variate. Numerele din același interval ar trebui să fie evitate. Este destul de mică probabilitatea să câștigi în astfel de condiții, însă nu și exclusă…

Nu te folosi de datele de naștere

Cei mai mulți oameni joacă la loto punând pe bilet numere cuprinse între 1 și 31. Acest lucru nu înseamnă că nu poți câștiga, ci doar că ai putea împărți câștigul cu mai multe persoane.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies