HomeStiri Mondene Abi Talent, umilit în scandalul cu Alex Velea! Versurile care îl fac praf

Abi Talent, umilit în scandalul cu Alex Velea! Versurile care îl fac praf

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/05/Abi-Talent-umilit-in-scandalul-cu-Alex-Velea-Versurile-care-il-fac-praf-1.jpeg

Abi Talent și Alex Velea sunt în conflict-monstru și se atacă reciproc prin ironii muzicale.

Recent, iubitul Antoniei l-a umilit pe Abi Talent, după ce puștanul a sugerat că cei doi băieți ai Antoniei ar fi fost făcuți cu un alt bărbat.

Abi Talent, umilit in scandalul cu Alex Velea! Versurile care il fac praf 2 in Stiri Mondene

În urma denigrării pe care a suferit-o Alex Velea prin intermediul unei melodii a lui Abi Talent, acesta i-a dat o replică dură tot printr-o piesă, dar puștanul continuă să alimenteze conflictul și a făcut o piesă nouă.

Abi Talent, umilit in scandalul cu Alex Velea! Versurile care il fac praf 3 in Stiri Mondene

„Dacă Baby Abi dispare, ce o să facă Velea, oare? Cine îi mai dă valoare, cine îi mai dă teroare?/ Dacă nu era Smiley, erai vai de tine/ Nu aveai bani de mâncare nici de haine/ O duci așa de rău, că faci reclamă la tigăi/ Nu știu care dintre voi e femeia. Cred că e timpul ca Velea să facă un test ADN/ Să vedem dacă, pe bune, ăia sunt copiii lui sau ai lui sau ai lui…/ Ar putea fi ai oricui”, sunt versurile prin care Abi Talent l-a jignit pe Alex Velea.

De data aceasta, Alex Velea a preferat să nu îi mai dea replică, dar în apărarea lui a sărit un alt rapper, Pappy, din Rahova, care a lansat o piesă prin care îl face praf pe Abi Talent.

„Pentru mine, Abi Talent / Ești un repetent / Repetent, repetent, repetent / Pentru mine, n-ai talent / N-ai talent, n-ai talent, n-ai talent/ Ești un copil nebun / Ești un copil zăpăcit / De părinți nu ești iubit / Pentru că ești un copil zăpăcit (…) Măi, copilule, nu te mai lua de Alex Velea / Pentru că el este puterea”, l-a umilit Pappy.

Alex Velea a vorbit cu lacrimi în ochi acum ceva timp despre conflictul în care este implicat cu Abi Talent, fiind extrem de revoltat din cauza faptului că puștanul s-a legat de familia lui.

Abi Talent spusese despre Antonia că ar putea să o ia de nevastă înaintea lui Alex Velea.

„Cred că o iau de nevastă pe Antonia înaintea lui… ”, spusese Abi Talent.

„Am văzut un Story pe care l-a făcut. Era despre mine. Am zis să nu-l sun. Știam ce fel de om e. L-am mirosit repede.

Am așteptat să-l văd față în față, poate își schimbă puțin părerea. Am încercat să trec cu vederea acest episod.

M-am întrebat de unde are tupeul să vorbească așa cu mine. Eram la un eveniment și, la plecare, l-am văzut pe Abi.

Nu aveam cum să nu-i zic ceva. M-am dus la el. I-am zis: «Vezi că ai vorbit prost de mine». Am lăsat așa fraza, să o continue el.

De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta.

Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat.

Atunci i-am zis: «E multă lume aici, altfel îți dădeam un capac». Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el…

Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim… Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul (…)”, a spus Alex Velea în vlogul său la acea vreme.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed