Vrei să ai bani şi noroc?! Iată 5 plante care atrag banii ca un magnet!

Share

Atunci când întâmpini probleme financiare, te gândeşti la tot felul de variante prin care poţi să atragi norocul de partea ta.

Vrei să ai bani şi noroc

Conform tradiţiilor feng-shui, există anumite plante despre care se spune că vor atrage banii ca un magnet.

1. Arborele cu bani
Pachira Aquatica este supranumită arborele norocos sau arborele cu bani. Pachira este asociată simbolic cu norocul financiar, prosperitatea în afaceri şi este deseori decorată cu panglici roşii.

Arborele cu bani

2. Bambusul norocos
Potrivit unei tradiţii asiatice, bambușii oferiţi sau primiţi cadou aduc noroc. În mediile de afaceri, simbolistica oferirii de Bambus Norocos are următoarele semnificaţii:
Carieră: urcă scara ierarhică
Business: succes şi prosperitate în afaceri
Sănătate: longevitate şi viaţă liniştită
Religie: pace sufletească
Viaţă sentimentală: aer proaspăt
Feng Shui: energie pozitivă în ambient

Bambusul norocos

3. Arborele de Jad
Crassula sau arborele de jad este des întâlnită în aranjamentele Feng Shui datorită frunzelor care aduc cu nişte monede şi simbolizează norocul, bogăţia. Se amplasează pe birou, în living, dar niciodată în dormitor sau baie!

Arborele de Jad

4. Sporul casei
Sporul casei este o planta originară din Africa şi s-a întipărit ideea că este o plantă aducătoare de noroc şi bucurie în case.

Impatiens

5. Planta şarpe
Este utilizată în aranjamentele Feng Shui fiindcă are proprietatea de a purifica aerul şi absoarbe gazele nocive şi praful din încăpere. Ajută la menţinerea unei umidităţi normale în atmosferă, poate datorită acestor proprietăţi practicanţii Feng Shui o consideră o plantă benefică…

Planta şarpe

Trebuie să aveţi răbdare şi, chiar dacă nu vă veţi îmbogăţi peste noapte, cu siguranţă una dintre aceste plante norocoase vă va crea un ambient mai echilibrat!

 

Sursa: cartiagricole.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news