Aceste tipuri de imbratisari iti pot spune ce simte partenerul pentru tine!

Share

Uneori cuvintele pot fi înșelătoare, însă bărbații se pot da de gol prin modul prin care îşi îmbrățișează partenera.

Iată 4 moduri de îmbrățișări și ce semnificații au:

  1. Te îmbrățișează prin spate

Acest tip de îmbrățișare, poate spune mai mult decât mii de cuvinte. Dacă partenerul obișnuiește să te ia în brațe prin această metodă, ei bine, bucură-te! În acest fel îți demonstrează că te sprijină, te apără și te dorește!

Deși corpurile voastre se apropie mai mult, această îmbrățișare nu trebuie să predomine, iar faptul că el te îmbrățișează doar prin spate poate fi o problemă.

Patti Wood afirmă în cartea „Semnale de succes”: „Prin acoperirea spatelui, el iți transmite că vrea să te protejeze”, însă Christopher Blazina, autor al cărții „Viața secretă a bărbaților”, afirmă: „Îi este frică să te îmbrățișeze din față deoarece îi lași senzația că nu simți prea multe pentru el”.

  1. Te mângâie ușor pe spate

O îmbrățișare a partenerului de viață însoțită de o mângâiere a spatelui este un semn clar că acesta este cât se poate de sincer în relație.

Așa cum afirmă și Patti Wood, atingerea spatelui este un gest extraordinar, mai ales dacă vine din partea iubitului tău: „Spatele este o parte foarte vulnerabilă a corpului. […] Nu îți poți vedea spatele, iar dacă ești atinsă acolo, vei experimenta un sentiment senzațional”.

Pe de altă parte, Blazina consideră această mângâiere a spatelui în timpul îmbrățișării un gest de protecție a partenerului, dar și o dorință: „Pentru că mângâierea spatelui are încărcătură sexuală, atingerea îl poate încinge”.

Președintele institutului de Limbaj al Trupului, Janine Driver, afirmă: „Mângâierea spatelui este o atingere liniștitoare, după care oamenii tânjesc instinctiv când sunt deprimați”, astfel că partenerul tău de viața poate fi supărat atunci când te mângâie pe spate. Nu te feri să îi întorci gestul! Tot Janine Driver spune că: „Un bărbat îți poate mângâia spatele pentru că, inconștient, asta e ceea ce îşi dorește să primească”.

  1. Îmbrățișare cu o bătaie pe umăr

Acest tip de apropiere poate avea mai multe semnificații mai mult sau mai puțin plăcute.

În primul caz, o ușoară bătaie pe umăr atunci când trebuie să discutați aspecte serioase poate reprezenta o încurajare în această privință.

O altă semnificație a acesteia este când are loc în public, semn că relația voastră nu este tensionată, ci, dimpotrivă, sunteți în ape liniștite.

Această îmbrățișare poate semnifica însă și o răcire a relației, așa cum afirmă Christopher Blazina: „În acest mod îşi îmbrățișează bărbații prietenii; nu există strop de romantism la mijloc”.

„Când un bărbat te îmbrățișează astfel în mod frecvent înseamnă că relația voastră nu duce nicăieri.”

Însă, dacă această îmbrățișare are loc rar, nu te impacienta, nu este loc de griji în această privință.

  1. Îți cuprinde talia

Conform spuselor lui Patti Wood, dacă partenerul de îmbrățișează atingându-ți talia, se pare că este vorba de o dorință ascunsă: „O îmbrățișare pelvis lângă pelvis arată că vrea să vă apropiați din punct de vedere sexual”.

De asemenea, apropierea capului de al tău poate avea semnificații bune, căci astfel îşi dorește gânduri comune: „Atunci vrea să-şi sincronizeze gândurile cu ale tale”, declară tot Patti Wood…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news