HomeStiri Mondene Actorii principali din Dragoste infinită

Actorii principali din Dragoste infinită

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/11/Dragoste-infinita.jpeg

Actorii principali din Dragoste infinită au devenit foarte populari peste tot în lume, nu doar în Turcia, mulțumită poveștii de dragoste tumultuoase prezentate în serial.

Actorii principali din Dragoste infinită

Dragoste infinită este un serial turcesc difuzat și în România încă din anul 2017 pe postul de televiziune Kanal D. Întregul serial aduce în atenția publicului imposibilitatea de a anticipa apariția și evoluția unei povești de dragoste, dar și puterea sacrificiului care ia naștere odată cu iubirea în forma ei cea mai pură.Filmările la serialul Dragoste infinită au început în 2015 și s-au încheiat în 2017, iar majoritatea scenelor au fost turnate în zona Yeniköy, din Istanbul.

Care sunt actorii principali din Dragoste infinită?

Dragoste infinită a fost primit foarte bine de către publicul din România, dar și de către cel italian sau spaniol. De asemenea, Dragoste infinită este primul serial turcesc tradus în mai multe limbi și nominalizat în cadrul Galei International Emmy Awards. În noiembrie 2017, la New York, Dragoste infinită a făcut istorie, devenind primul serial turcesc ce a primit prestigiosul premiu Emmy la categoria Cea mai bună telenovelă. Premiul Emmy este considerat echivalentul Premiului Oscar în ceea ce privește serialele de televiziune, iar ceremonia de decernare are loc în fiecare an în Statele Unite ale Americii, premiile fiind oferite de către International Academy of Television Arts & Sciences, instituție ce recunoaște excelența serialelor de oriunde din lume. Pentru a înțelege mai bine succesul din spatele acestui fenomen, iată care sunt actorii principali din Dragoste infinită:

  • Burak Özçivit – interpretează rolul lui Kemal Soydere, care este personajul principal masculin. Personajul face parte dintr-o familie cu trei copii, destul de modestă, tradițională. Kemal vrea să își facă o carieră, să își câștige existența și să își ajute, pe cât de mult posibil, familia. Acesta vrea să devină inginer în industria minieră, este foarte determinat și ambițios, motiv pentru care îi stârnește antipatia fratelui său, Tarik. De asemenea, Kemal are și o soră mai mică, pe nume Zeynep.
Burak Özçivit

Burak Özçivit

  • Neslihan Atagül – la vârsta de doar 26 de ani, Neslihan Atagül este una dintre cel mai bine cotate actrițe din Turcia. Aceasta este, alături de Burak Özçivit, cap de afiș pentru actorii principali din Dragoste infinită. În serial, actrița joacă rolul unei fete sensibile, pe nume Nihan Sezin Kozcuoglu. Aceasta provine dintr-o familie înstărită și foarte bine văzută în societate. Situația materială nu este însă un avantaj pentru Nihan, căci acesteia îi place să obțină totul pe cont propriu, este foarte muncitoare și plină de viață.
Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

  • Arven Beren Kusatman – născută în 2016, tânăra actriță este considerată deliciul telespectatorilor din întreaga lume și se numără printre actorii principali din Dragoste infinită, cu toate că este micuță ca vârstă. Frumoasa fetiță este, în serial, fiica lui Nihan și a lui Kemal și se numește Deniz. Aceasta este, pentru o perioadă, crescută de către Emir, soțul de la acea vreme a lui Nihan.
Arven Beren Kusatman

Arven Beren Kusatman

  • Kaan Urgancıoğlu – în serialul Dragoste infinită interpretează rolul lui Emir Kozcuoğlu, soțul lui Nihan. Între cei doi nu este o poveste de iubire extraordinară, mai ales că Emir este o fire exagerat de posesivă, iubește obsesiv, este foarte impulsiv și extrem de răzbunător. Între personajul Emir și personajul principal masculin Kemal va exista mereu o rivalitate uriașă, amândoi iubind aceeași femeie, și anume pe Nihan.
Kaan Urgancıoğlu

Kaan Urgancıoğlu

  • Neșe Baykent – este actrița care interpretează rolul mamei lui Nihan – Vildan Acemzade Sezin. Aceasta își iubește necondiționat fiica și ar fi în stare de multe sacrificii pentru fericirea acesteia. Este o femeie care pune preț pe etichetă, care ține la imaginea ei și care nu s-ar complăcea în orice situație. De asemenea, ea nu este de acord cu relația dintre Nihan și Kemal, lucru deloc surprinzător.
Neșe Baykent

Neșe Baykent

  • Rüzgar Aksoy – un actor de succes ce are menirea, în Dragoste infinită, de a-i scoate în cale o mulțime de obstacole tocmai fratelui său Kemal. Acesta joacă rolul lui Tarik Soydere. În primul sezon al serialului, Tarik îl ucide neintenționat pe Ozan, care era chiar fratele geamăn al lui Nihan.
Rüzgar Aksoy

Rüzgar Aksoy

Actorii principali din Dragoste infinită în viața de zi cu zi

În viața de zi cu zi, actorii principali din Dragoste infinită sunt oameni normali, care au pasiuni, probleme, povești de iubire și preocupări ca noi toți. Cu toate acestea, popularitatea imensă pe care au dobândit-o odată cu difuzarea serialului le poate afecta viața privată, fiind opriți adesea pe stradă pentru autografe și fotografii. Iată cum sunt actorii principali din Dragoste infinită în viața de zi cu zi:

  • Kemal – pe numele său real Burak Özçivit, actorul s-a născut în Istanbul, în 1984, a studiat Artele la Universitatea din Marmara și este foarte pasionat de fotografie. De asemenea, actorul a profesat pentru un scurt interval de timp ca model după ce, în prealabil, participase la două astfel de concursuri. La unul dintre acestea a luat locul întâi, fiind apreciat pentru felul în care arată. Actorul a jucat în mai multe seriale turcești de succes, fiind foarte popular în Europa și în Orientul Mijlociu. În viața de zi cu zi, Kemal nu este cu Nihan, ci s-a căsătorit de curând cu actrița Fahriye Evcen.
  • Nihan – cu toate că și-a început cariera de actriță jucând în reclame scurte, Neslihan Atagül a avut parte de o ascensiune rapidă în carieră, mulțumită talentului ei nemăsurat, dar și frumuseții sale ușor de remarcat. Actrița este pasionată de cărți, adoră florile, este o persoană foarte optimistă și totodată copilăroasă. În ceea ce privește starea ei amoroasă, aceasta este căsătorită cu actorul Kadir Dogulu, pe care l-a cunoscut chiar pe platourile de filmare. Tot acolo a avut loc și cererea în căsătorie, care a fost extrem de emoționantă. Ambii sunt mari iubitori de animale și au în grijă atât pisici, cât și căței.
  • Deniz –  deși are o vârstă foarte fragedă, Arven Beren Kusatman este foarte experimentată în ceea ce înseamnă cochetatul cu camera de filmat. Fetița este foarte expresivă, extrem de cuminte și atrage mereu atenția cu drăgălășenia sa caracteristică. Părinții săi sunt foarte încântați de performanțele micuței lor, motiv pentru care aceștia administrează mai multe conturi în mediul online în care socializează cu fanii tinerei actrițe și îi țin la curent cu ce se petrece în viața sa în domeniul artistic.
  • Emir – Kaan Urgancioglu joacă un rol controversat, motiv pentru care merită să se regăsească printre actorii principali din Dragoste infinită. În viața de zi cu zi, însă, actorul este o fire foarte prietenoasă, lucru dovedit de interacțiunea cu colegii lui din afara platourilor de filmare. Actorul recunoaște totuși că rolul pe care l-a interpretat în acest serial i-a influențat destul de mult personalitatea.

Telenovela Dragoste infinită este, așadar, apreciată la nivelul internațional pentru calitatea cu care este realizată, povestea interesantă și interpretarea deosebită a actorilor. Dragoste infinită se bucură de un succes răsunător și în alte țări, iar acest lucru este atestat de audiențele foarte mari pe care le face oriunde are loc difuzarea sa. Producția Dragoste infinită a fost subtitrată sau dublată în mai mult de 50 de limbi și difuzată în 74 de țări în Europa, Orientul Mijlociu, Asia și America de Sud. Dragoste infinită are, așadar, fani peste tot în lume.

Actorii principali din Dragoste infinită sunt foarte cunoscuți și se bucură de un succes uriaș la nivelul local, dar și la cel internațional. De asemenea, aceștia arată impecabil de fiecare dată când au o apariție publică, au primit numeroase distincții pentru carierele lor și au foarte multe oferte pentru proiectele viitoare, iar fanii sunt cum nu se poate mai încântați că își vor vedea favoriții și în alte producții, care cu siguranță vor fi de succes, după cum se observă din audiențele foarte mari pe care le înregistrează de câțiva ani producțiile turcești. Dar, bineînțeles că lucrurile nu au stat întotdeauna așa pentru acești actori minunați…

Înainte de a cunoaște succesul și de a ajunge în acest punct înalt al vieții și carierei lor, actorii principali din Dragoste infinită au trecut prin numeroase situații dificile în viața reală, au făcut eforturi și compromisuri, au muncit mult pentru a își putea atinge obiectivele și au fost puși în situația de a își reorganiza stilul de viață și prioritățile. Spre exemplu, Burak Özçivit a participat la un concurs de modele în cadrul căruia nu a obținut niciun premiu, iar actrița Neslihan Atagül a suferit mai multe transformări de look înainte de a ajunge la imaginea care a consacrat-o.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed