HomeStiri Mondene Actorul Dan Bordeianu s-a căsătorit!

Actorul Dan Bordeianu s-a căsătorit!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/11701071_920491164690326_6554433508602622450_n_640x426.jpg

Săptămâna trecută, Dan Bordeianu s-a căsătorit cu iubita sa, Teodora, cu care are o relaţie de mai bine de doi ani şi jumătate. Actorul a dorit să ţină, până acum, totul ascuns, pentru a se putea bucura de moment.

dan poza 1

“Am vrut o nuntă în termenii noştri, fără tam-tam, presă şi nebunii, şi aşa ne-a şi ieşit. A fost în familie, un eveniment discret şi atât. Nu am simţit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca material de PR. Au fost toţi ai noştri laolaltă, cununia s-a petrecut la o biserică din Bucureşti, unde merg eu de mai mulţi ani, iar petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere şi am fugit într-o zonă caldă şi frumoasă. Aici am auzit că a fost cam frig”, a declarat Dan Bordeianu pentru WOWbiz.ro.

Dan Bordeianu a oferit şi câteva detalii despre cea cu care şi-a unit destinul în faţa lui Dumnezeu. “Pe soţia mea o cheamă Teodora Bordeianu. Munca ei se desfăşoară la birourile unei companii, un brand celebru. Ne cunoaştem de mai multă vreme, suntem împreună de doi ani şi jumătate şi ideea căsătoriei a venit firesc. Probabil că vor urma şi copii, cum este normal, dar să lăsăm lucrurile să se întâmple în ritmul lor şi să ne bucurăm de ceea ce este acum”, a mai adăugat actorul.

În vârstă de 39 de ani, Dan Bordeianu a devenit cunoscut după apariția în prima telenovelă din România, ”Numai iubirea”.

dan poza 2Sursa foto: facebook.com; wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed