Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au devenit părinţi!

Share

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit, de curând, părinţii unei fetiţe căreia medicii i-au acordat nota 10.

1946341

„Trăim cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa noastră”, au spus Marius şi Bianca. Fetiţa lor va purta numele Maria, la fel ca bunica sa.

Bianca a născut pe cale naturală într-un spital din Cluj, iar Marius a fost tot timpul alături de ea. Se pare că totul a decurs foarte bine, aşa că, la nici 48 de ore de la naştere, proaspeţii părinţi au părăsit maternitatea.

„Cred că e cel mai frumos lucru pe care poți să-l experimentezi în viață, să ai propriii tăi copii. Abia aștept să-mi țin bebelușul în brațe. Pur și simplu, am o stare de bine. Cât despre priorități, un copil e ceva magic, nu cred că poți să stai deoparte prea mult timp”, a spus Marius într-un interviu pentru Viva.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte s-au căsătorit civil pe 6 iulie, după un an şi jumătate de relaţie. În scurt timp, cei doi vor să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

Sursa foto: perfecte.md


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news