HomeStiri Mondene Acum este liberă în totalitate! La scurt timp după ce a fost părăsită de iubitul miliardar, Mariah Carrey a divorțat oficial de Nick Cannon!

Acum este liberă în totalitate! La scurt timp după ce a fost părăsită de iubitul miliardar, Mariah Carrey a divorțat oficial de Nick Cannon!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 802 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-1.jpg

Divorţul dintre Mariah Carey şi Nick Cannon a fost finalizat, asta la scurt timp după ce cântăreața a fost părăsită de iubitul ei miliardar, James Packer.

646x404 (1)

Mariah Carey şi Nick Cannon s-au căsătorit în 2008, dar mai apoi, în 2014, au luat decizia de a divorța. Procesul s-a finalizat abia acum. Conform presei, se pare că Nick ar fi fost presat să semneze cât mai repede un acord în privinţa divorţului, asta pentru ca Mariah să se poată căsători cât mai repede cu James Packer. Însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, întrucât cântăreața a fost părăsită de logodnicul miliardar.

Mariah și Nick au semnat un contract prenupțial, prin care vor avea custodia comună a copiilor. De asemenea, împărţirea bunurilor se va face destul de repede.

După aproape un an de relație, Mariah Carey și James Packer și-au spus adio. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă nunta nu a mai avut loc din cauză că miliardarul australian s-a săturat de „cheltuielile extravagante” ale cântăreței, dar și de reality-show-ul ei, „ Mariah’s World”.

Sursa foto: AFP

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed